17.3 C
Budapest
2023. május. 28. vasárnap

“Szia Ákos! Ez a felvétel neked szól!” – videók

Dátum:

Megosztás:

Hadházy Ákos már nem is korrupcióellenes legfőbb ügyész lesz (lódoktori diplomával), hanem egyenesen miniszter! Mégpedig az ügyészek munkáját felügyelő, Korrupcióellenes Hivatalt Vezető Miniszter! 

Úgy ám! A hír forró, maga az érintett jelentette be tegnap. Ez nem a Bagi–Nacsa Show, hanem a magyarországi baloldal maga. E cikk pedig azoknak a választóknak szól, akik még mindig azt fontolgatják, hogy ilyen-olyan, akár megérthető indíttatásból, politikai elkötelezettségből ezeket a figurákat juttatnák a hatalomba.

Arról, hogy Márki-Zay Péter egy össze-vissza vagdalkozó, indulatos, hímsoviniszta, erőszakos figura, aki az MSZP–SZDSZ-kormányok legrosszabb neoliberális intézkedéseivel vinné padlóra ismét Magyarországot, elég sokat írt a sajtó lelkiismeretesebb része az elmúlt hónapokban. Érdemes hát kicsit megvizsgálni az unokatesó, a magát Apró Antal szerepébe képzelő, önkezébe legfőbb pallost álmodó Hadházy Ákos személyiségét! Pénteken robbant a hír, hogy Hadházyt nem sokkal a válása után nevelt gyermeke bántalmazásával vádolta meg a valódi édesapa.

Az elindult gyámhatósági eljárásban maga a gyermek is ezt erősítette meg. Az erről szóló dokumentumokat az Origo szellőztette meg, a politikus rögtön cáfolt, hangoztatva, hogy a büntetőeljárás végül nem állapította meg a felelősségét. Az igazsághoz tartozik, hogy ennyi év távlatából nehéz lenne bebizonyítani az ellenkezőjét és az ilyen nehezen kibogozható családi ügyek csak korlátozottan tartoznak a közvéleményre – ezt pénteken itt, a PS-en is hangoztattuk.

A fenti videó egy Szekszárd környéki roma nő, egykori prostituált vallomása Hadházy Ákosról. Még 2014-ben került elő egy bulvároldal Youtube-csatornáján, azóta feledésbe merült. Persze itt sem tudhatjuk, hogy a bilibe lógó kézzel magát legfőbb elszámoltatónak gondoló Ákosunk járt-e az örömlánynál és milyen ígéretekkel szédítette őt, “becsippelte-e a kutyáit” stb., hiszen – szerencsére – nem voltunk ott. K*rvázni amúgy sem bűncselekmény és alapvetően magánügy. Kivéve, ha az ember az ügyészeket alaptörvényen túli jogokkal vegzálni akaró miniszter szeretne lenni – akkor talán megérdemlik a választók, hogy megtudják, milyen személyiség lenne a ma még független intézményként működő vádhatóság felügyelője. Veri-e a gyerekeket (unokatestvéréről már tudjuk, hogy előszeretettel és keményen), zsarolható-e éjjeli kalandokkal, vagy éppen erőszakos személyiség-e? Olyan, aki egy kis ingatlanrész megkaparintásáért kész agyonvegzálni a szomszédját? Mert ilyen vád is volt ellene, igaz, a bíróság végül elmarasztalta azokat a lapokat, amelyek a Tények és az Origo alapján állították: kisemmizte és halálra vegzálta az idős embert.

Ám hiába találták a bírók túlzónak ezt a megállapítást (is), az vajon nem tartozik a közvéleményre, amit maga a politikus is elismert, hogy eltartási szerződést akart aláíratni az idős úrral, akit egy jogvitába is belekevert, minek következményeként a szerencsétlen ember 70 ezer forintos nyugdíjacskáját 23 ezer forint “kártérítéssel” terheltette meg, mígnem a szomszéd elhunyt?

Hadházy Ákos rendel.

Miként az Origo korabeli cikkében megfogalmazta:

Hadházy Ákos gátlástalansága, embertelensége a rendszerváltás utáni politikai élet egyik legszívszorítóbb vagy – értelmezés kérdése – egyik leggyomorforgatóbb története. 

A válasz egyszerű: de igen, a közvéleményre tartozik, ha az ember országgyűlési képviselő és legfőbb bűnüldöző szeretne lenni! Mint ahogyan ránk tartozik az is, hogy az áprilisban Zuglóban képviselőjelöltként induló állatorvos el tud-e számolni jövedelmeivel? Miből fizeti drága hobbiját, a milliókba kerülő repülést, amit főként arra használ, hogy Soros György hazai portáljai számára légifelvételeket készítsen különféle magyar vállalkozók birtokairól? Hiszen az önkéntes számonkérő-vérbíró pozíciójában tetszelgő, kicsiny falvak piac- és közvécé-felújításait vizsgálgató Hadházy Ákos mint üzletember és állatorvos sem feddhetetlen: Füssy Angéla kolléganőnk tárta fel, hogy 101 kutyaútlevelet állított ki feketén, szakmabeli vádak szerint illegális állatszaporítóknak, és a rendelőjét üzemeltető cége is kétes módon működik Szekszárdon. Az oknyomozó riport másik része ugyanis tíz éve tartó adócsalásgyanús tevékenységre hívta fel a figyelmet ugyanott.

Ezek után nem is meglepő, hogy a magas közmegbízatásra vágyakozó baloldali aktivista kíváncsisága igen szelektív. Maga vallotta be, hogy elhallgatta az egykori újnyilas szerencsi összellenzéki jelölt, Bíró László elleni NAV-nyomozás, és a munkásaival és az adóhatósággal szembeni visszaélések gyanúját, “nehogy befolyásolja a választási eredményt”. Kosik Kristóf neves jogász állapította meg a múlt pénteki Pesti Riporterben, hogy a politikus ugyancsak nem vizsgálódott a Városháza-botrány, vagy éppen Karácsony Gergely félmilliárdos, homályos eredetű kampányköltésének ügyében. Érdemes visszanézni a videót!

Mi pedig azt állapítjuk meg: ha járt a bordélysoron, ha nem, ha verte a gyerekét és vegzálta a szomszédját, ha nem, Hadházy akkor is egy zűrös életű, részrehajló figura.

Isten mentse meg az ilyenektől Magyarországot!

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Magyar animációs filmé a rövidfilmes Arany Pálma

Buda Flóra Anna francia-magyar koprodukcióban készült 27 című animációs filmje nyerte el szombat este a legjobb rövidfilmnek járó...

A Szentlélek eljövetelét ünneplik vasárnap a keresztények

A Szentlélek eljövetelét ünneplik vasárnap a keresztények. A húsvét után ötven nappal tartott pünkösd - a húsvét és...

Kiesés! A Honvéd kikapott a Puskás Akadémiától, búcsúzik az élvonaltól

A labdarúgó NB I 33., utolsó fordulójában a Budapest Honvéd izgalmas hajrá után 2–1-re kikapott a Puskás Akadémiától,...