23 C
Budapest
2023. június. 10. szombat

Szexrabszolgaként tartották a magyar férfiakat

Dátum:

Megosztás:

A jó élet re­mé­nyé­ben in­dul­tak el az Egye­sült Ál­la­mokba, de web­ka­me­rás szexre kény­sze­rí­tet­ték a ma­gyar ho­mo­sze­xu­á­lis férfi­a­kat.

B. Viktort és társát, Á. Gábort azzal vádolják, hogy megtévesztettek két, szegénységben élő magyar homoszexuális férfit. Átverték, majd Amerikába vitték őket, ahol akaratuk ellenére élő webkamerás szexre kényszerítették mindhármukat – írja a Miami Herald.

A két vádlott a vádirat szerint a gayromeo.com nevű oldalon ismerte meg a két áldozatot. Ott hitették el velük, hogy kijuttatják őket a szegénységből.

Szexrabszolgaként tartották a magyar férfiakat
Élő webkamerás szexre kényszerítették őket.

Ezután Amerikába mentek velük, ahol a papírjaikat elvették, majd erőszakkal szexre kényszerítették őket. A családjaikkal fenyegették a szexrabszolgákat, akiket összezsúfolva szállásoltak el egy aprócska szobában.

B. Viktor eredetileg rendőr, ezért azzal fenyegette a szexrabszolgákat, hogy könnyen ráküldheti a kollégáit azoknak a családjára, akik nem engedelmeskednek.

A két férfi Never Sleep Inc. néven alapított céget, és Floridában folytatták az illegális tevékenységüket, itt csapott le rájuk a rendőrség.

Mind a két „vállalkozó” tagadja a vádakat. Azt mondják, hogy az áldozatok tudták, mire vállalkoznak. Harmadik társukat viszont már 2015-ben elítélték rabszolgatartásügyben, ő 11 évet kapott. Ő csak később csatlakozott a két vádlotthoz.

A bíróság még nem hozott ítéletet az ügyben.

Forrás: Ripost

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Utazás kényelmesen és stílusosan: American Tourister bőröndök

Mikor megtervezünk egy utazást, akár üzleti, akár szabadidős céllal, az első és talán a legfontosabb döntés a megfelelő...

Az idei év 5 legnagyobb divat trendje

Az idei év 5 legnagyobb divat trendje Mindegy, hogy új évről, új évszakról, esetleg új hónapról beszélünk a divat...

E-martica vásárlás – nyaralás előtt is

Az e-matrica vásárlás menete Nyakunkon a nyár, a legtöbb családban már a rég várt vakációt tervezik. Amennyiben autóban indul...

Most érkezett – Boris Johnson lemondott, mert indultak vele szemben vizsgálatok..

Azonnali hatállyal lemondott alsóházi képviselői mandátumáról Boris Johnson volt konzervatív párti brit miniszterelnök, miután kézhez kapta az arról...