1.2 C
Budapest
2023. március. 29. szerda

Szexgyilkos hálószobatitkok: Kipakolnak a kielégítetlen házastársak

Dátum:

Megosztás:

Bevallották férfiak és nők, hogy mi az, ami lelombozza és kikészíti őket az ágyban.

Két ember összenéz, felizzik bennük a szenvedély, egymáshoz érnek, és már perzsel a levegő. Aztán az ágyban a beteljesülés maga a csoda…! Jól hangzik, nem? Kár, hogy sokszor egyáltalán nem így történik. Akad itt ugyanis néhány dolog, ami totálisan kiakaszthat…

Szexgyilkos hálószobatitkok Kipakolnak a kielégítetlen házastársak
Fotó: www.profimedia.hu

1. „Fogalmam sincs, hogyan mondjam el a barátnőmnek, de egyszerűen rossz az ágyban. Fekszik, mint egy darab fa. Én nem akarom megbántani, és szívás az egész, de ez így egyszerűen csak frusztráló, nem pedig élvezet!” (Gábor, 34)

2. „Azt hiszem, a pasim fél tőlem az ágyban. Legalábbis alám rendeli magát és folyton udvariaskodik. Először azt gondoltam, csak izgul és hogy ez cuki. De most inkább idegesít.” (Noémi, 26)

3. „Imádom a férjem. De nem az ágyban. Ott egyszerűen egy önző barom. Csak akkor ér hozzám, amikor éppen neki van kedve. Ha én vágynék a szexre? Azt simán figyelmen kívül hagyja.” (Gabi, 47)

4. „Unom, sajnálom, nem tehetek róla. Hiába próbálok kísérletezni, hiába szeretnék valami újat kipróbálni, ő csak ragaszkodik a megszokott pózokhoz és sémákhoz, nekem pedig elmegy a kedvem az egésztől.” (Kriszta, 32)

5. „A feleségem csak magával törődik az ágyban. Oké, hogy egy nőnek nehezebb az orgazmus, de helló, mi van az orális szexszel fordítva? Vagy azt csak a pasinak kell csinálnia? Nem hinném.” (Péter, 41)

Szexgyilkos hálószobatitkok Kipakolnak a kielégítetlen házastársak 2
Fotó: www.profimedia.hu

6. „A pasim egyszerűen nem kitartó. Néhány perc, és vége az egésznek. Próbáltam már erről beszélni vele, értem én, hogy lehet, hogy valami orvosi vagy pszichés gond van a háttérben, de ha nem kezd vele semmit és nem jár utána, akkor ez így nagyon gáz marad.” (Judit, 39)

7. „Egyszerűen nem fekszik le velem. Elvileg a férfiaknak mindig ezen jár az eszük, nem? Hát az én pasimnak nem. Hol későn jön az ágyba utánam, hol túl korán bealszik, lényeg, hogy már azt is kerüli, hogy egyáltalán egyszerre kerüljünk vízszintesbe. Hónapok óta nem voltunk együtt.” (Réka 28)

8. „Olyan, mintha csak magával lenne elfoglalva. Várja, hogy kényeztessem, de ő ebből szinte semmit nem viszonoz. Sőt, csak olyankor van szex, amikor neki éppen hangulata van. Minden más lényegtelen számára.” (Norbi, 52)

Szexgyilkos hálószobatitkok Kipakolnak a kielégítetlen házastársak 3
Fotó: www.profimedia.hu

9. „Nem figyel rám. Nem figyeli a jelzéseimet. Hiába kérem, hogy gyengédebben, ő tovább folytatja a hevességet. Máskor hiába próbálom szenvedélyesebbre venni a figurát, ő csak megmarad a romantikus ellágyulásnál. Mintha teljesen elvesztené velem a kontaktust pont olyankor, amikor a legjobban kéne összehangolódnunk.” (Petra, 38)

10. „Nem elégít ki. Nem is tudom, hogy a mozdulatai, a ritmus vagy mi a rossz, mindig majdnem jó, de aztán mégsem. Pedig kívánom. Ő pedig igyekszik. Sőt talán túlságosan is. Már azért játszom el az orgazmust, mert nem akarok neki csalódást okozni és megbántani. Jobban belegondolva, talán pont az zavar, hogy olyan, mintha meg kellene felelnem neki abban, hogy sikerült kielégítenie.” (Zsófi, 25)

11. „Az a baj, hogy zavar az illata. Nem a bőrének az illata, hanem a cuccé, amit magára fúj. Már annyiféleképpen próbáltam szólni. De mintha meg sem hallaná. Ő imádja azt a kölnit, nekem pedig elmegy  mindentől a kedvem. Ha ezt egyenesen megmondanám neki, akkor kitörne a botrány.” (Zsolt, 44)

Forrás: Ripost

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Leonardo DiCaprio; Jonah Hill; Matthew McConaughey; Margot Robbie; – A Wall Street farkasa – videó (18+)

A pénz sosem elég. Jordan Belfort (Leonardo DiCaprio) becsületes tőzsdeügynökként kezdte pályafutását, de az amerikai álom őt is...

Szijjártó Péter: Magyarország és Lengyelország nemet mondott az európai földgázrendeletre

Az uniós tagállamok arról szavaztak, hogy meghosszabbítsák-e azt a rendeletet, amely előírná az EU-n belül a földgázfelhasználás csökkentését. Korábban...

Bejelentés: hamarosan lép a kormány a fúrt kutak ügyében

Csökkenteni fogják azoknak a korábban szabálytalanul létesített kutaknak az engedélyezési költségét, amelyeket nem öntözésre, hanem háztartási célra használnak...

Új helyen bukkant fel és rekorder lett M237, a vándorló farkas – itt a teljes útvonala

Immáron a legnagyobb távolságot dokumentáltan megtevő farkas Európában az a példány, mely tavaly nyáron Svájcból indult, a napokban...