25.5 C
Budapest
2022. július. 6. szerda

„Szeretnénk egy kőkemény üzenetet küldeni a hatalomnak” – Autós blokádot szerveznek a köztévéhez Széll Bernadették

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Október 23-án tervezik blokád alá vonni autókkal a köztévé székházát. Szél Bernadett független parlamenti képviselőt kérdeztük.

Miért szervezik a tüntetést és miért éppen a székháznál?

„A Kunigunda utcai székház egy szimbolikus helyszín, ahová a kormánypropaganda elleni küzdelem jegyében szólítjuk az embereket. A kabinet a jelenlegi járvány csúcspontján is egy sikerpropagandát folytat, miközben egyre katasztrofálisabb a helyzet. Márpedig ahol így félretájékoztatják a közvéleményt, ott a választások sem lehetnek szabadok.”

A legutóbbi dudálós autós tüntetés után komoly bírságokat kaptak a résztvevők. Most is tartanak ettől?

„A hatalom nem válogat az eszközökben. Tavasszal a járványhelyzet miatt tilos volt a demonstráció szervezése. Most azonban előre bejelentettük a tiltakozást, kizárólag autókban várjuk a résztvevőket. Az autós blokád sikere nagyban múlik a résztvevők számán.”

Hány főre számítanak, mit szeretnének elérni?

„Már eddig is több százan jelezték a részvételüket. Szeretnénk egy kőkemény üzenetet küldeni a hatalomnak, hogy nagyon sokan vannak, akik nem tudják elfogadni, hogy az adófizetők pénzéből kisajátították a közmédiát, ahelyett, hogy egyenlő esélyeket teremtenének. Ez egy folyamatos küzdelem, amelyet fenn kell tartanunk, hogy a 2022-es választások tényleg szabad választások legyenek.”

blikk

Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Fidesz: Gyurcsányék a magyar családokkal fizettetnék meg a háború árát

Gyurcsányék a magyar családokkal fizettetnék meg a háború árát, ők ugyanis bevezették volna az elhibázott brüsszeli olajembargót és...

Világgazdaság: “A szankciós politika a német gazdaságot fenyegeti, viszont a jelek szerint az orosznak kifejezetten jót tesz.

Blikk: A németek szerint Vlagyimir Putyin a "tervezett karbantartást" követően nem nyitja majd újra a gázcsapot Európa felé...

Csecsen vezető: Ha Putyin nem állít meg minket, Berlinig megyünk! – videó

Magomed Daudov szerint a csecsen harcosok szent háborút folytatnak. Egy Twitteren megjelent videón Magomed Daudov, a csecsen parlament elnöke többek...

Rehabilitációs, rokkantsági ellátás jogosultsági feltételei

Cikkünkben a rehabilitációs, rokkantsági ellátásra való jogosultság feltételeit, jogszabályi hátterét járjuk körbe. Sokszor teszik fel azt a kérdést, hogy...
facebook