17.4 C
Budapest
2022. május. 25. szerda

Szeretnék megmutatni neked egy szuper megoldást, amivel gyengéden és kényeztetve fésülheted a kedvencedet és jelentősen csökkentheted a szőrük hullását a házban.

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Mindenki, akinek kutyája vagy macskája van, jól tudja, mennyire nehéz megbirkózni a szőrszálakkal, amik mindenhol megtalálhatóak az házban. A ruhára rátapadnak, a bútorra, a szőnyegre, még ha egyáltalán az van a lakásban.

Szeretnék megmutatni neked egy szuper megoldást, amivel gyengéden és kényeztetve fésülheted a kedvencedet és jelentősen csökkentheted a szőrük hullását a házban.

Így kevesebbet kell takarítanod, porszívóznod, a kedvenced meg nem fog elszökni, mert teljesen kényelmes és kényeztető.

SZABADULJON MEG A SZŐRTŐL

Csak egy perc szükséges naponta!

Forradalmi szőrkefe, amellyel azonnal megszabadulhat a szőrtől!

Kutyusoknak és cicusoknak!
  • Nincs több szőr a lakásban
  • Nincs több szőr a ruháján
  • Megszabadulhat az allergén szőrtől
  • Időt takarithat meg

Ne szenvedtesse házi kedvencét a durva szőr kefével!

Sok kutyának nem tetszik a szőr kikefélése, egy oka van: a legtöbb kefe durva ez sérti a finom bőrt. Képzeld el, hogy nap mint nap használsz egy túl dúrva szivacsot zuhanyozáshoz – ez egy ilyen érzés, amikor fésülöd kedvenced.Kedvencének egy védelmi funkciója van az időjárás ellen. Mert a bőr nagyon finom – könnyebb, mint egy emberé, egy védekező mechanizmusa van az idő ellen is. Ezért, a kutyák és macskák gyakran irritált bőrűek, mert durva, drót és műanyag kefékkel ápoljuk őket. Mikor úgy tűnik, hogy korpa jelenik meg, fájdalmas irritáció és a sérült bőr, ekkor a kutya vakarja magát, igy sérül a bőre majd a húsa is és egyre rosszabb.

Egy különleges eset a stressz, amikor a kisállat tapasztalja, hogy nem megfelelő a kefe, amivel ápoljuk. Az állatok nem tudják, hogyan kell kezelni a stresszt, mint az emberek és általában súlyos egészségügyi problémákhoz vezet és a negativ hangulat jelentkezik náluk. Ezért a Softy MAX forradalmi szőrkefe, amely használatával, több ezer háziállat szerti jobban gazdáját a világon. A szálai nem kárositják a bőrét a kutyának, de gyengéden masszirozzák és egyszerre távolitsa el az összes felesleges szőrt. Nagy negativum és rossz kedvűség házikedvencének a szőr hullás.

A Softy MAX egyedüli szőrkefe, ami alkalmas nedves és száraz szőrme ápolására egyetlen kézmozdulattal.

Forrás: kedvezoar

Képek: nyitramenti, eztnezd, kedvezoar

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

Kapcsolódó hírek

3 érv, hogy miért a faktoringot érdemes választanod vállalkozóként

2022-ben talán minden eddiginél fontosabb, hogy vállalkozóként alternatív pénzügyi megoldásokat is eszköztárunkba emeljünk. A vállalkozói hitelek egyre drágábbak, és...

Rendkívüli bejelentés: Háborús veszélyhelyzetet hirdet a kormány – videó

Háborús veszélyhelyzetet hirdet a kormány https://www.facebook.com/orbanviktor/videos/505480614638923 Facebook Hirmagazin.eu

Kidobták a szülei, ezért akart öngyilkos lenni a fiú Margit-hídon

Fináncz Dominik szerda délután munka után sétált hazafelé, amikor meglátta a Margit híd korlátjába kapaszkodó fiatalt. Zsigereiben érezte, hogy...

Kevesebb és drágább lesz idén a hazai görögdinnye: akár 40 százalékkal is többet fizethetünk érte, mint tavaly

Az importverseny viszont idén várhatóan valamivel kevésbé szorítja majd a hazai dinnyetermelőket, hiszen az extrém magas üzemanyagárak miatt...