23 C
Budapest
2023. június. 10. szombat

Szereted a Nutellát? Mától nem fogod…

Dátum:

Megosztás:

Ag­gasztó kép ke­rült fel az in­ter­netre.

Szereted a Nutellát? Mától nem fogod...

A közelmúltban futótűzként terjedt a neten, a Nutella akár rákot is okozhat. A mogyorókrém szerelmeseinek most itt az újabb csapás: egy olyan fotó került fel a világhálóra a népszerű édességről, ami garantáltan elveszi az ember kedvét attól, hogy ezentúl pénzt költsön rá.

A képet a legnagyobb angol nyelvű lapok egytől-egyig lehozták. Pedig nincs rajta más, csak a Nutella összetevői olyan arányban, amilyenben a termékben is megtalálhatóak. 

Így, külön bontva azonban megdöbbentőek és elgondolkodtatóak!

A jó hír, van benne kakaó és mogyoró is. A rossz, hogy szinte ezekből van a legkevesebb. A mellékelt képről viszont az is kiderül, a Nutella bőségesen tartalmaz pálmaolajat, ami állítólag rákkeltő és az esőerdőket kell irtani értük.

Szereted a Nutellát Mától nem fogod... 1

A Nutella alapja legnagyobb részt pedig a cukor! Finom, ropogós, tömény cukor! Annak a hatásairól órákon át írhatnánk, de remélhetőleg mindenki tisztában van vele.

Forrás: Ripost

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Utazás kényelmesen és stílusosan: American Tourister bőröndök

Mikor megtervezünk egy utazást, akár üzleti, akár szabadidős céllal, az első és talán a legfontosabb döntés a megfelelő...

Az idei év 5 legnagyobb divat trendje

Az idei év 5 legnagyobb divat trendje Mindegy, hogy új évről, új évszakról, esetleg új hónapról beszélünk a divat...

E-martica vásárlás – nyaralás előtt is

Az e-matrica vásárlás menete Nyakunkon a nyár, a legtöbb családban már a rég várt vakációt tervezik. Amennyiben autóban indul...

Most érkezett – Boris Johnson lemondott, mert indultak vele szemben vizsgálatok..

Azonnali hatállyal lemondott alsóházi képviselői mandátumáról Boris Johnson volt konzervatív párti brit miniszterelnök, miután kézhez kapta az arról...