21.7 C
Budapest
2023. szeptember. 25. hétfő

Szerencsehoroszkóp december 13-19.

Dátum:

Megosztás:

Szerencsehoroszkóp december 13-tól december 19-ig. Nézze meg, mennyire lesz szerencséje!

Kos

(III. 21.–IV. 20.)

A pénzügyekben lehet most a legszerencsésebb: a változékonyság, ami az anyagiak terén az Uránusz miatt éri önt, most a javára válhat. Egy szó, mint száz, sokat kereshet, nagy bevételre tehet szert, ha jól időzít, ha rugalmasnak mutatkozik, és a jó reakciói kitartással és akaratossággal párosulnak. A hét végén szerencsével járhat ingatlanügyekben is: e téren éppen a péntek tizenharmadika hozhatja el önnek egy sikeres üzletadásvétel, vagy az álmai otthonára való rátalálás lehetőségét. Az otthonát érintő bármilyen bajt elháríthat, veszekedés, viták végére könnyedén pontot tehet. A kisállatok ezen a napon szerencsét hoznak, simogasson meg egy fekete macskát, lehetőleg bal kézzel!

Heti tippek: Szerencseszámai 8, 13, 58, 59, 63

Bika

(IV. 21.–V. 20.)

Uralkodó bolygója a stabilizáló Szaturnusszal és a nyugtalanító, változásra serkentő Plútóval áll együtt: menne is, maradna is. A döntésében valamilyen váratlan esemény segítheti meg, ami egyben lendületbe is hozza önt. Lehet, hogy elsőre valami rossznak tűnik ez a történés, de az ön kissé maradi természetének éppen erre van szüksége ahhoz, hogy egyáltalán neki tudjon indulni. Bármiben is éli meg a változást, a tanácsom az, hogy ne féljen az újtól, mert az csak jót hozhat most önnek! Ha nem szeretné magát a véletlenre és a váratlanra bízni, akkor legjobb, ha maga megy elébe a dolgoknak és kezébe veszi a sorsa irányítását. Valamilyen modern gyógykezelés is a javára válhat.

Heti tippek: Az ingyenes Tippmixen van „keresnivalója”!

Ikrek

(V. 21.–VI. 21.)

A Luca napját egészen különlegesnek élheti meg, hiszen egyszerre lesz péntek tizenharmadika is. Szerencsétlen, boszorkányos nap ez, önnek mégis éppen ez hozhatja el a szerencséjét. Az ön esetében ugyanis a szerencsebolygók éppen egy szerencsétlenséget jelölő sötét házban állnak, tehát nagyon könnyen megeshet, hogy ami másnak rossz, az önnek éppen jó lehet. A legjobb, azaz legrosszabb esetben akár örökséghez is juthat, aminek persze valaki más halála az ára. De jól jöhet egy betegség is, ha ilyen áron megszabadulhat egy kínosnak ígérkező élethelyzetből. Ennek ellenére szándékosan ne egyen krétát, tehát ne keresse a bajt! Az égiek ezt nem nézik jó szemmel!

Heti tippek: Most tényleg bármi bejöhet, de próbát kell tennie!

Rák

(VI. 22.–VII. 22.)

A Hold éppen a helyén lesz, azaz az ön jegyében kezdi meg az útját ezen a pénteken, ezért különösen szerencsésnek érezheti magát ezen a napon. A szerencséjét most leginkább az emberi kapcsolataiban élheti meg, méghozzá a társkapcsolatában és a baráti kapcsolataiban. Érdemes is erre a péntekre mindjárt egy baráti találkozót összehoznia, lehetőség szerint minél nagyobb kompániával. És tegye is minél nyitottabbá ezt az összejövetelt, például úgy, hogy egy nyilvános helyen rendezi meg. Egy jó barátja révén is jó lehetőségeket láthat meg, és az élete egészen meglepő fordulatot vehet. Ha még nincs társa, legyen bizakodó, a hét végén valakire ráakadhat.

Heti tippek: A Hold száma a kettes és a többszörösei

Oroszlán

(VII. 23.–VIII. 22.)

Egy váratlan fordulatot kihasználva éppen a hivatásában érhet el jó eredményeket. Akár gyors előléptetésben is része lehet, vagy munkahelyet is változtathat. Ami adódik, annak kapjon is azonnal utána, mert megeshet, hogy ami pénteken még lehetőség, az hétfőre elillan. Szóval ne sokat rágódjon, használja ki ennek a Luca-napi péntek tizenharmadikának a felvillanó lehetőségeit, és boszorkányos mágikus erejét! Ez a nap ugyanis csak a lustáknak, félénkeknek és önbizalomhiá-nyosoknak lesz szerencsétlen, ha ön tetterős, rátermett és egy kicsit talán rátarti is, akkor öné lehet a nagy szerencse is egyben. Szóval Zrínyivel szólva: „Jó szerencse, semmi más!”

Heti tippek: Tárja fel a prímszámok titkát!

Szűz

(VIII. 23.–IX. 22.)

Ön tökéletes alkalmazott, és szereti is, ha nem teljesen a maga ura. Most azonban a nagy szerencsebolygó éppen a vállalkozások terén támogatná önt, és az Uránusszal alkotott jó fényszöge gondolkodóba ejtheti: talán mégiscsak egészen a maga lábára kellene állnia. Ez különösen abban az esetben gondolkodtatja el önt, ha a munkájában már a végtelenségig kizsaroltnak érzi magát. Ugyanakkor valamilyen jó lehetőség is adódhat az életében, elsősorban külfölddel vagy tanulmányokkal kapcsolatban. Ha pedig éppen most válna munkanélkülivé, akkor mindenképpen érdemes lehet továbbképeznie magát, ha erre még hivatalos, ingyenes lehetőség is adódna.

Heti tippek: Ön szereti a számokat; vajon a számok is önt? Próbálja ki!

Mérleg

(IX. 23.–X. 22.)

A szerencse most azokat a Mérlegeket üldözi leginkább, akik az otthonteremtéssel vannak elfoglalva. Igen jó lehetőség adódhat ezen a téren, amit tilos elszalasztania. Az e heti csillagállás sajátja, hogy leginkább a boszorkányos péntek 13-án hat a legjobban: a Luca-napi fénnyel felvillanó lehetőség, jó szerencse a következő hétre már semmivé foszolhat. Szóval ragadja üstökön a szerencséjét, és ha bármi kedvező dolog adódik, azonnal tegye meg az első lépéseket az irányába! Igaz ez arra is, ha egy önnek szánt pozíciót lát meghirdetve bárhol: azonnal küldje el az önéletrajzát, jelentkezzen, mert megeshet, hogy hétfőn már késő lesz. Szerencse fel!

Heti tippek: A virágokkal kapcsolatos nyeremények valók most önnek.

Skorpió

(X. 23.–XI. 21.)

Most jóra fordíthatja mindazokat a nehézségeket, amelyek az emberi kapcsolataiban az elmúlt időszakban érték. A váratlan mostantól önnek dolgozik, legalábbis a hét végén. Ön mint olyan ember, aki a mélységekkel és az okkult erőkkel közvetlen kapcsolatban van, használhatja rendkívüli lelkierejét, szuggesztiós, spirituális képességeit arra, hogy megidézze az önnek kívánatos, várt eseményeket. A leginkább persze a boszorkányos Luca-nap lehet erre alkalmas, de legyen azért óvatos! Megeshet, hogy egy még önnél is nagyobb „boszorkány”, vagy jótét lélek leleplezi önt, vagy visszájára fordítja koncentrált erőit! Ezért csakis jóra használja a nagy erejét, ne kívánjon rosszat senkinek!

Heti tippek: Valahol egy autó önre vár, nyerje meg!

Nyilas

(XI. 22.–XII. 21.)

A jószerencse továbbra is a pénzügyekben éri, különösen akkor igaz ez, ha ön vállalkozó, vagy a karácsonyi nagy keresletet használja ki ideiglenesen saját ötletességével, alkotásaival. Süthet mézeskalácsot, vagy más módon édesítheti meg mások életét, s teremthet ezzel magának is szerencsét. Lehet, hogy csak pillanatnyi sikereket ér el ezzel, de az is lehet, hogy a mostani hirtelen ötletéből tartós gyakorlat születik, és akár egészen új irányt is vehet az egzisztenciája. Egy biztos: nem szabad hagynia, hogy jó ötletei parlagon heverjenek! Annál is kevésbé, mert amit ön nem csinál meg most, azt holnap másoknál fogja viszontlátni. Az meg már fájna önnek.

Heti tippek: Ha a szerelemben nincs szerencséje, próbálkozzon a pókerrel!

Bak

(XII. 22.–I. 19.)

Mindkét szerencsebolygó továbbra is az ön jegyében tartózkodik, ezért aztán ön az, aki a legszerencsésebbek közé tartozhat mostanában. Ezen a téren nem is előzheti meg senki más, csak egy másik Bak szülött. Ha az elméleti szerencséjét, azaz a helyzeti előnyét valóságossá akarja tenni, akkor éppen péntek tizenharmadikán érdemes tárgyalásokat folytatnia. Akár egy magasabb pozícióért, jobb bérért, vagy valamilyen elismerés vagy engedély elnyeréséért is folyamodhat a felsőbb vezetőkhöz, a hatalom embereihez vagy a hatóságokhoz. Az „amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra!” közmondásos sürgetése sohasem volt aktuálisabb, mint éppen ezen a napon.

Heti tippek: A fekete macskák önnek dolgoznak, bal kézzel simogasson!

Vízöntő

(I. 20.–II. 18.)

A legjobban most akkor érezheti magát, ha a hét végét, vagy akár hosszabb időt is sikerül az otthonától távol töltenie. Ha tehát éppen pénteken ajánlanak fel önnek egy tanulmányutat vagy külföldi kiküldetést, vagy az újságok, internetes oldalak utazási hirdetései között akadna a szemébe valami vonzó ajánlat, akkor azonnal döntsön és lépjen is! Ez egyébként valószínűleg nem is esik a nehezére, hiszen ön a hirtelen elhatározások embere, ráadásul a nagy szerencsebolygó most éppen az ön születési uralkodójával, az Uránusszal alkot igen kedvező fényszöget. A szerencsebolygó helyzete pedig azt jelzi, hogy a jó a messze távolban vagy éppen nagyon közel, az otthonában éri el.

Heti tippek: Minden szava aranyat ér: váltsa be! Legyen milliomos!

Halak

(II. 19.–III. 20.)

Amiről eddig azt hitte, hogy csak a hobbija, és csak szórakozásból űzte, az hirtelen felértékelődhet az életében és nagyobb jelentőségre tehet szert. Lehet ez valamilyen sport, kézművesség vagy a modern technológiával, internettel, számítógépekkel kapcsolatos dolog. Lehetősége adódhat ugyanis ezek révén pénzt szerezni, vagy akár konkrét állásra is szert tenni. Ön amúgy is az álmok és ábrándok embere, nem is csoda, hogy most éppen ezek révén gyarapodhat. Olyan ez, mintha az angyalok fognák a kezét, és vezetnék el önt, félig-meddig tudattalanul a céljai felé. Hagyja rájuk magát, és egy kicsit sodródjon az árral! Bízzon a jó szerencséjében!

Heti tippek: Ön jobban tudja, mert sejti, hol a szerencséje.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: Unsplash

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Ezért lehet fontos segítség a konyhában egy okosmérleg

Az SKS 707X konyhai mérleg akár okostelefonnal is párosítható Budapest, 2023. szeptember 25. –  A technológia fejlődésének köszönhetően egyes...

NAPÚT – 6: AZ Utolsó vacsora szereplői – Fülöp

A negyedik apostol Fülöp. A rák csillagjegynek sokszoros jelentése is van! Egyrészt ekkor van a nyári napforduló, vagyis június...

Az energia-tévedés – vagy inkább energia-átverés, és a világ kifosztásának egy remek modellje – 3

További egyszerű tények: A Földön mindenhol van kőolaj, csak a geológiai struktúrák miatt van, ahol sokkal gazdaságosabb kitermelni, mint...

A legnépszerűbb online játékok, amelyeket 2023-ban adták ki

A legnépszerűbb online játékok, amelyeket 2023-ban adták ki Ahogy a világ egyre inkább digitálissá válik, az online játékok iránti...