17.1 C
Budapest
2024. május. 18. szombat
HomeFőhírekGazdaságSzerdán tovább csökkennek az üzemanyagárak

Szerdán tovább csökkennek az üzemanyagárak

Szerdától a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi ára is csökken, ami a kutak áraiban is csökkenést hozhat a hét közepén, írja a holtankoljak.hu.

A benzinért bruttó 3 forinttal kell kevesebbet fizetnie a kutasoknak, míg a gázolaj beszerzési ára bruttó 7 forinttal csökken.

A legfrissebb hírek itt!

A szakportál szerint így az aktuális átlagárakat figyelembe véve szerdától az alábbi átlagárakkal találkozhatunk a kutakon:

  • 95-ös benzin: 616 Ft/liter
  • Gázolaj: 624 Ft/liter

Nyitókép: MOL

Forrás

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work