20.2 C
Budapest
2022. június. 27. hétfő

Szentendrei gyilkosság: megbukott a hazugságvizsgálaton az egyik gyanúsított

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A újpesti autóskereskedő meggyilkolásának minden mozzanatát gondosan előre eltervezték az elkövetők.

A gyanúsítottakat már kihallgatták, s a Bors információi szerint az egyikük megbukott a hazugságvizsgálaton.

A szentendrei gyilkosság minden lépese gondosan megtervezett volt: egy előre kiásott gödör mellett várta a harmadik fél Szentendrén azt a kocsit, amellyel az áldozatot szállították. A férfit az anyósülésen vitték a helyszínre, hogy amint megáll az autó, egy előre bekészített drót segítségével a hátsó ülésről megfojtsák.

Az ügyben gyanúsított három férfi letartóztatását vasárnap rendelték el. Közülük ketten mindent elismertek a kihallgatáson, a harmadik személy azt mondta, nem tudta, mire készülnek társai, ám azt bevallotta, hogy a holttest eltüntetéseben részt vett.

Bors legfrissebb információi szerint a gyanúsítottak között volt, aki nem ment át a hazugságvizsgálaton. A lap által megkérdezett szakértő, Németh Zsolt kriminológus ennek kapcsán annyit mondott:

„Ilyenkor gyakran még trükkökre sincs szükség a rendőrség részéről. A kihallgatás során csak megkérdezik, mit tudnak a férfi eltűnéséről, s hiába beszélnek össze előre, az apró részletek tekintetében könnyen ellentmondásba keveredhetnek” – magyarázta. „A hazugságvizsgáló alkalmazása az ügyek korai szakaszában nagyon jellemző. Az is információval bír a rendőrök számára, ha a gyanúsított visszautasítja azt. Gyakori, hogy az elkövetők egymásra mutogatnak, csak hogy a saját pozícióikat erősítsék.”

blikk

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Egy férfi rohant be a metróalagútba a Blaha Lujza térnél és elvágta a torkát

Hatósági zárás miatt nem jár a 2-es metró a Deák Ferenc tér és az Örs vezér tere között...

Miért van egyre több pajzsmirigybeteg? Az endokrinológus válaszol

A kételkedők joggal vetik fel, hogy ez csupán látszat, hiszen a jobb diagnosztikus módszerek miatt érezzük csak, hogy...

Ukrajna részben leállította a földgáz szállítását Európába

Ukrajna bejelentette, hogy felfüggeszti a földgáz tranzitját egy olyan tranzitponton keresztül, amelyen az Oroszországból Európába szállított gáz közel...

Órák kérdése, és hivatalosan fizetésképtelen lehet Oroszország

Órák választhatják el Oroszországot a fizetésképtelenségtől, amely már a háború kitörése óta fenyegeti Moszkvát – írja a Bloomberg. Vasárnap este...