21.2 C
Budapest
2023. június. 1. csütörtök

Szél Bernadett keményen hazudott a bevándorlásról

Dátum:

Megosztás:

A bevándorlók jobbak, mint a magyarok – mondta még 2015-ben Melegh Attila, a Menedék – Migránsokat Segítő Egyesület egyik vezetője. A Soros-alapítványok által pénzelt egyesületben dolgozott korábban az LMP-s Szél Bernadett is, aki szintén kiállt a migránsok mellett.

„Szinte mindenhonnan olyanok érkeznek hozzánk, akik jobbak, mint a hazai népesség” – mondta még 2015-ben a bevándorlási krízis közepén az Origo.hu-nak Melegh Attila a Menedék – Migránsokat Segítő Egyesület vezetője, szociológus, a Corvinus Egyetem docense.

Sőt, Melegh szerint

az ideérkező afrikaiak, ázsiaiak és közel-keletiek sok esetben képzettebbek, mint a magyarok”

– mondta, már akkor ráerősítve arra a balliberális legendára, hogy a menekülő közel-keletiek személyében csupa agysebész és filozófus indult útnak. Erre rá is erősített a szociológus, amikor arról beszélt, hogy a migránsok majd feltöltik a hiányszakmákat, például orvosok lesznek.

A Soros által támogatott egyesület vezetője a nyílt társadalom eszményét is próbálta tolni, mondván, ha nem fogadunk be migránsokat, akkor elfogyunk és a nyugdíjrendszer is összeomlik. (Magyarán több százezernyi illegális bevándorló befogadása igazi áldás lett volna…).

A Menedék vezetője szerint bármely migráns jobb, mint a hazai népesség.
A Menedék – Migránsokat Segítő Egyesület felügyelőbizottságának elnöke szerint a bevándorlás azért is jó, mert szinte mindenhonnan olyanok érkeznek, akik eleve jobbak, mint a hazai népesség – írta keddi cikkében az Origo.

Az alapítvány Soros György bőkezű támogatásával működik és korábban itt kezdte karrierjét Szél Bernadett is, aki jelenleg az LMP társelnöke és miniszterelnök-jelöltje – utóbbi kissé komikus annak fényében, hogy a párt támogatottsága nem éri el a 10 százalékot sem a teljes népesség körében.

Szél Bernadett 2015-ben a migránskérdés kapcsán is hasonló állásponton volt, mint a legtöbb bevándorláspárti politikus. Az Origo által összegyűjtött nyilatkozatai alapján Szél

  • 2015. január 23-án az M1 Ma Reggel című műsorában azt mondta, hogy a határok lezárása semmire sem jó, csupán riogatás;
  • rá két héttel az M1 Híradójában arról beszélt, hogy Magyarországon a bevándorlás nem probléma, menekülthullám pedig nincs;
  • majd 2015. június 2-án a Klubrádióban azt mondta, az látszik, hogy a betelepült migránsok nettó befizetők a nyugati országokban.

 

A hírportál Melegh Attila egy 2015-ben az Origónak adott interjújából idézett, amelyben a szociológus arról beszélt, hogy Magyarország milyen jól járna, ha befogadná a migránsokat, akik majd gazdasági növekedést hoznak az országnak, és feltöltik a hiányszakmákat, például “orvosok lesznek”. A cikk szerint Melegh Attila “sötét jövőt jósolt” a befogadást megtagadó Magyarországnak: elfogy a népesség, és a nyugdíjrendszer is összeomlik bevándorlók nélkül. Szerinte az ország és a kormány “igazán örülhetett volna az akkor éppen 150 ezer fős illegális határátlépő tömegnek, hiszen
nagy a verseny az országok között a bevándorlókért”.
Az utolsó gondolatból egyenesen adódik a kérdés, hogy eszerint Szél Bernadett migránsokat hívna be Magyarországra? Hátha itt is nettó befizetők lesznek a jemeni és szír fenomenológusok.

Azóta természetesen kiderült, hogy mindez hazugság. Csak Németországban évente több, mint 12 000 eurót költ el az állam a migránsok ellátásra. Egyes területeken a migránsok munkanélküliségi rátája eléri a 98 százalékot is. Európán pedig sosem látott terrorhullám söpört végig. A németek többsége úgy gondolja, hogy a migránsok integrálása a legnagyobb feladat, amely az ország előtt áll. Ez lenne a Szél Bernadett által is pártolt nyílt társadalom…

Forrás: 888.hu

Képek: local, Facebook, civilhirugynokseg

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Világsztár hegedűművész Budapesten péntek este

Egy varázslatos nyitókoncert, Dohnányi Ernő Ünnepi nyitánya, melyet anno Budapest 50. évfordulójára írt, Daniel Lozakovich világsztár hegedűművész a...

Összefüggést találtak az egyik leggyakoribb szexuális úton terjedő betegség és a méhnyakrák között

Összefüggést mutattak ki az egyik leggyakoribb szexuális úton terjedő betegség és a méhnyakrák kialakulása között a Semmelweis Egyetem...

Összeverekedtek a Roma- és Sevilla-szurkolók Zuglóban, több ember kórházban

Hét lengyel férfit állítottak elő a rendőrök azután, hogy két foci szurkolótábor egymásnak esett Zuglóban. Többen meg is sérültek....