4.5 C
Budapest
2022. november. 27. vasárnap

Szégyentelen ellenségeink reszketnek tőlünk! Audioklippel toboroz kínai muzulmánokat az ISIS

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

El­ké­pesztő, mi­lyen trük­kök van­nak még az Isz­lám Állam tar­so­lyá­ban! A 30 milló kínai musz­lim­ból sze­ret­né­nek né­há­nyat el­érni.

Nem hiába írták már le százszor, az ISIS marketingje túlságosan is profi ahhoz, hogy ne amerikai szakértők irányítsák. Most új fegyvert vetett be a terrorista szervezet: mandarin nyelven készített egy audoklippet, amelynek célja, hogy Kínában élő szimpatizánsokat toborozzon.

Szégyentelen ellenségeink reszketnek tőlünk! Audioklippel toboroz kínai muzulmánokat az ISIS

A négyperces dalról egy, az ISIS honlapjait figyelő különleges szolgálat számolt be a hét elején. A szöveg körülbelül arról szól, hogy “szégyentelen ellenségeink reszketnek tőlünk”…

A férfi énekest kórus kíséri és azért nem zenekar, mert a saria, az iszlám törvénye nem engedélyezi hangszerek, csakis hangok felhasználását.

Még nem világos, hogy kiket tud elérni a lelkesítő dal, mindenesetre Kínában körülbelül 20 millió muzulmán él. Hivatalos kínai források szerint körülbelül 300 kínai állampolgár harcol az ISIS oldalán.

Ezen a héten Peking újból megerősítette azt a szándékát, hogy Moszkvával és Washingtonnal együtt kellene fellépni a terror állammal szemben, ami azt is jelentheti, hogy egyedül nem hajlandó belépni az ISIS elleni háborúba.

Kínának azóta lenne különös oka a leszámolásra, mióta november 20-án Maliban az al-Kaidához tartozó fegyveresek három kínai hivatalos személyt is lemészároltak.

Forrás: Ripost

 

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Megérkezett a legmeghatóbb karácsonyi reklám: sírni fogsz – videó

Minden évre jut legalább egy emlékezetes reklám. A norvég posta karácsonyi reklámja már tavaly is megragadta az emberek figyelmét, amikor az...

Elhunyt a Flashdance dalszerzője, mindössze 63 éves volt

63 éves korában meghalt Irene Cara, a Flashdance című film Oscar-díjas énekes-dalszerzője - számolt be róla a BBC...

Karácsonykor hiánycikk lehet a kacsa és a liba a hazai boltokban

Madárinfluenza, elszálló költségek, energiaválság, bizonytalanság - ezekkel a problémákkal kell szembenézniük a termelőknek a baromfiágazatban. Rendkívül nehéz helyzetben vannak...

Egy férfi, egy nő és egy újszülött is meghalt a 4-es úton – videó

Egy férfi, egy nő és újszülött gyermeke életéért küzdöttek a mentők az Ebes és Debrecen közötti balesetnél, de...