Hirmagazin.eu
Főoldal » Századvég: egyre többen támogatják Orbán politikáját
Belföldi hírek

Századvég: egyre többen támogatják Orbán politikáját

forrás: Kossuth Rádió, 180 perc, M1

Már az európai baloldalon is egyre többen támogatják Orbán Viktor migránspolitikáját, mert a józanul gondolkodók belátták, hogy Európa létéről van szó – jelentette ki a Századvég vezető elemzője az M1 aktuális csatorna műsorában csütörtökön.

Lánczi Tamás azzal kapcsolatban nyilatkozott, hogy Paul Lendvai magyar származású osztrák újságíró, a magyar miniszterelnök egyik legnagyobb kritikusa úgy nyilatkozott, hogy Orbán Viktor politikája az egyetlen járható út a migránskrízis megoldására. Az elemző hangsúlyozta: ma már sok baloldali gondolkodó, sőt a magyar és a nyugat-európai lakosság legnagyobb része is azt a politikát szorgalmazza, amelyet a magyar miniszterelnök folytat. Úgy tűnik, túlléptünk az ellentéteken, mert a migráció destabilizálja Európát – tette hozzá.

Azt is mondta, hogy a baloldal mára “szubkultúrává” süllyedt Magyarországon. A migrációs krízist teljesen félreértették, és a szavazók nem figyelnek rájuk, mert teljesen hiteltelenné váltak. Szokatlan, hogy egy európai országban ennyire ellenzék nélkül működjön a politika – tette hozzá Lánczi Tamás.

Fodor Csaba, a Nézőpont Intézet vezető elemzője a Kossuth Rádióban arról beszélt, hogy Paul Lendvai már korábban is tett egy-két olyan kijelentést, hogy a bevándorlás tekintetében beváltak Orbán lépései.

Századvég: egyre többen támogatják Orbán Viktor politikájátGyőr, 2014. április 3. Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke a Fidesz-KDNP választási nagygyűlésén a győri Széchenyi téren 2014. április 3-án. Háttérben Simon Róbert Balázs, Győr alpolgármestere, a Fidesz-KDNP parlamenti képviselőjelöltje. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

 

Fodor Csaba október környékére teszi a fordulatot, amikor a magyar miniszterelnök munkájának megítélése változott, majd a párizsi terrortámadás miatt felerősödő bizonytalanság után kezdett el egyre több nyugati vezető a magyar kormányhoz hasonlóan nyilatkozni.

Arra a kérdésre, hogy Paul Lendvai pozitív kritikája vajon megjelenik-e majd azokban a lapokban is, amelyek vehemensen támadták a magyar kormányt, a Nézőpont Intézet vezető elemzője úgy válaszolt: erre nem számít. Paul Lendvai is hangsúlyozza írásában, hogy csak a bevándorlási válság kezelésében ért egyet nagyon sok ponton Orbán Viktorral. Kijelentését tovább puhítja, amikor azt mondja, mindössze arról van szó, hogy ő volt az az európai politikus, aki felismerte: ez egy meglehetősen komoly, korábban nem látott bevándorlási hullám. Ezzel együtt Paul Lendvai nem lesz a magyar kormány barátja és pozitív kritikusa – fogalmazott az elemző.

 

Hasonló hírek

Így lopják el a pénzünket a számlánkról a tudtunk nélkül

Géza

Már nyolc magyar halálos áldozata van a járványnak

Mazsi

Munkálatok a budai alsó rakparton

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
Betöltés....