Hirmagazin.eu
Főoldal » Századvég: a V4-ek elérték stratégiai céljukat
Belföldi hírek

Századvég: a V4-ek elérték stratégiai céljukat

forrás: MTI

Az EU-csúcson történteket Lánczi Tamás vezető elemzője értékelte az M1-en.

A visegrádi országok a brit EU-tagság és a migráció ügyében is elérték stratégiai céljukat az EU-csúcson – mondta Lánczi Tamás, a Századvég Alapítvány vezető elemzője az M1 aktuális csatornán szombaton. Lánczi András megemlítette azt is, hogy a migrációs válságban az egyik legfontosabb feladat a török vezetés helyzetének stabilizálása, mert mindenképpen el kell kerülni Törökország “összeomlását”.

Századvég: a V4-ek elérték stratégiai céljukat

Kovács Zoltán kormányszóvivő a nap folyamán az MTI-nek azt mondta, hogy a mostani EU-csúcson először sikerült elfogadtatni a tavaly szeptember óta képviselt magyar álláspontot, miszerint az első és legfontosabb feladat az európai határok védelme, és illegálisan senki nem léphet be Európába, továbbá a schengeni szabályokat mindenkinek érvényesítenie kell.

Az EU-tagországok állam-, illetve kormányfőit tömörítő Európai Tanács csúcstalálkozójának pénteki zárónapján sikerült megállapodásra jutni Nagy-Britannia uniós reformköveteléseiről.

David Cameron brit kormányfő legtöbb vitát kiváltó követelését illetően olyan megoldás született, amelynek értelmében Nagy-Britanniában alapvetően négy, de szükség esetén akár hét éven át is korlátoznák az unióból újonnan érkező külföldi munkavállalóknak járó, foglalkoztatással összefüggő juttatásokat. Az intézkedésnek nincs visszamenőleges hatálya, nem érintheti az országban régebben dolgozó vendégmunkásokat.

 

Hasonló hírek

KI ÉS MIKOR HÍVHAT MENTŐT?

Géza

Nógrádi: ezt a kaput lehetetlen becsukni

Edit

A holokausztra emlékezünk

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
Betöltés....