34.1 C
Budapest
2022. június. 27. hétfő

Szavazz a pesti alsó rakpart Lánchíd és Erzsébet híd közötti szakaszának végleges lezárásáról!

Dátum:

Megosztás:

Bizonyára Te is értesültél róla, hogy a Főváros vezetése 2023-tól a pesti alsó rakpart Lánchíd és Erzsébet híd közötti szakaszának végleges lezárását tervezi a gépjármű forgalom számára.

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara a Magyar Autóklub állásfoglalásához csatlakozva nem ért egyet a jelenleg észak-déli közlekedési folyosóként használt pesti alsó rakpart egy rövid szakaszának végleges lezárásával, sem a rakparti forgalom belvárosba terelésével, ugyanis ezzel nem közelebb, hanem távolabb kerülünk a belváros tehermentesítésétől és levegőszennyeződésének csökkentésétől.

A jármű használata mindemellett a legtöbb hazai vállalkozás számára – szemben a lakossági gépjármű használókkal – nem csak hogy nem kiváltható közösségi közlekedéssel, de nélkülözhetetlen is ahhoz, hogy a hivatásforgalomban közlekedők (például szerelők, építési vállalkozók, kiskereskedelmi áruszállítók, személyszállításban dolgozók és szolgáltatók) munkaeszközeiket, áruikat vagy szolgáltatásukat célba juttassák.

Kérjük, töltsétek ki az alábbi 3-4 perces kérdőívünket, hogy megismerhessük a véleményeteket és így hatékonyabban tudjuk képviselni a budapesti vállalkozások érdekeit ez ügyben is!

Kattints a BKIK alábbi linkjén a TOVÁBB gombra

Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
onixmedia

Kapcsolódó hírek

DIE WELTWOCHE: Visszatérhet a magyar Aranycsapat? – YouTube videó, az Aranycsapat legeredményesebb VB-szerepléséről

Frank Furedi magyar-kanadai író, társadalom-kutató és a Canterbury-i Kenti Egyetem szociológia emeritus professzora úgy látja, hogy a magyar...

Ezt eddig nem tették a kirakatba: aki ebbe a csoportba tartozik, ősztől négyszeres díjat fizet a gázért, de az áram is brutálisan drágul!

Aki kikerül a rezsicsökkentett díjszabás alól, annak a jelenlegi ár többszörösét kell kicsengetnie. A kormány két hete hozott rendeletet...

Alekosz brutálisan beleszállt a visszatérésre készülő Joshi Bharatba: „Mégis, miféle értéket akar képviselni? Olyat, amiben megmutatja, hogyan kell tönkretenni egy boldog családot?”

Ahogy arról médiánk is beszámolt, Joshi Bharat Palik László Hova tűnt? című műsorának adott interjújában bejelentette, fél éven...

Szijjártó Péter újabb bejelentést tett

Air China kínai légitársaság újraindítja a több mint két éve bezárt járatát Peking és Budapest között, így július...