8.4 C
Budapest
2023. március. 27. hétfő

Szakító ok: a férj beadta a válási papírokat, mert a felesége nem akar minden nap fürdeni

Dátum:

Megosztás:

Ebből állítólag rengeteg vitájuk van és bár a férj hajthatatlannak tűnik és be is adta keresetét, az asszonynak egyelőre eszében sincs kilépnie a házasságból.

Egy indiai férfi megpróbált elválni feleségétől és a bíróságra benyújtott keresetében arra hivatkozott, hogy a nő nem fürdik naponta, és mindig veszekedés lesz a vége, ha megkéri, hogy tegyen így. Az Oddity Central cikke szerint azonban a feleségnek egyelőre nem szerepel a tervei között a válás, ezért első körben az ügyükben eljáró szervezet reméli, hogy tanácsadással sikerülhet megmenteni a házaspár kapcsolatát, melyből egy közös gyermek is született.

Múlt évben egy indiai nő arra hivatkozva nyújtotta be a válókeresetét, hogy a férje elviselhetetlenül büdös, szintén tavaly pedig egy tajvani férfi döntött a válás mellett, mert az asszonya az esküvő után előbb csak havonta egyszer zuhanyzott, illetve mosott hajat és fogat, majd később már csak évente egy alkalommal tisztálkodott.

 

Forrás: (nlc.hu) / Blikk / Hirmagazin.eu

Illusztráció: Pixabay

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

A magyarok megbosszulják a spliti döntőn elszenvedett vereséget

A magyarok megbosszulják a spliti döntőn elszenvedett vereséget Horvátország és Magyarország néhány száz kilométerrel odébb, fél évvel később újabb...

60 éves Quentin Tarantino – képgaléria

Quentin Tarantino, .. filmek, képgaléria Forrás Hirmagazin.eu

A Disney és az április újdonságok – filmek rövid bemutatói

ÁPRILISI ÚJDONSÁGOK   PÁN PÉTER ÉS WENDY PETER PAN & WENDY DISNEY+ ORIGINAL FILM   Április 28. Kizárólag a Disney+ kínálatában A fiatal lány, Wendy Darling...

Tévhit, hogy a vízben található baktériumok okozzák a hüvelyfertőzéseket

Edzett hüvelyflórával induljunk a Húsvét ünnepének.. A legfrissebb hírek itt!   Erre ügyeljünk a húsvéti wellnesskor: Tévhit, hogy a vízben található...