15.6 C
Budapest
2024. május. 19. vasárnap
HomeFőhírekBelföldi hírekSzabad nyárról tett ígéretet a fiataloknak Orbán Viktor Miniszterelnökünk..

Szabad nyárról tett ígéretet a fiataloknak Orbán Viktor Miniszterelnökünk..

Jó hírrel jelentkezett a kormányfő.

A Blikk is megírta, hogy múlt héten a korlátozások meghosszabbításáról döntött a kormány. Ezt Gulyás Gergely jelentette be a csütörtöki Kormányinfón, majd Orbán Viktor a Kossuth Rádióban részletezte pénteken. A lakosság, főleg a fiatalok, egyre nehezebben viselik a bezártságot, amelyen a lazításokat követően – a harmadik hullám miatt – újra szigorítottak.

A magyar kormány oldalán most viszont egy reménykeltő bejegyzés jelent meg, amelyben Orbán Viktor nyárra már szabadságot vizionál. A kormányfő elsősorban a fiataloknak címezte a sorait, ami érthető, hiszen a nyári hónapok nekik abszolút a felszabadulást, a pihenést jelentik egy-egy tanévben. Ahhoz persze, hogy minden úgy alakuljon, ahogy szeretnék, a miniszterelnök szerint fontos, hogy türelmesek legyenek és támogassák a járvány elleni védekezést.

Mindenki ezt olvassa most!

Bízzunk benne, hogy úgy lesz, ahogy Orbán ígéri, annak ellenére, hogy az ország két nagyfesztiválja – a VOLT és a Balaton SOUND – már bejelentette, hogy idén nem nyitja meg a kapuit.

„A fiataloknak azt tudom mondani, legyenek türelmesek, támogassák a védekezést. Jó esély van arra, hogy szabad nyaruk lesz” – olvasható a bejegyzésben.

blikk

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work