20.1 C
Budapest
2023. szeptember. 23. szombat

Súlyos titkok derültek ki George Michael és Diana hercegnő viszonyáról

Dátum:

Megosztás:

A popénekes és a hercegnő közeli barátok voltak, de most kiderült, hogy ennél többről volt szó.

Elképesztő titkok derültek George Michael és Diana hercegnő bensőséges viszonyáról egy most megjelent, új életrajzi könyvből. A George Michaelről szóló kötetben részletesen lehet olvasni arról, hogy a páros hogyan találkozott Londonban egy AIDS Világnapra rendezett koncerten, ezek után pedig milyen szoros barátság alakult ki köztük – írja a Daily Mail.

A popsztár már korábban is beszélt arról, hogy valamivel több volt ez, mint barátság, ugyanis – az egyébként férfiakhoz vonzódó – énekes érezte, hogy Diana vonzódik hozzá. A hercegnő a házasságának problémáit is vele osztotta meg, többször éjszaka hívta fel.

A hercegnő 1996-ban először az énekesnek mondta el, hogy haldoklik a Károly herceggel kötött házassága. A Wham! egykori tagja 2009-ben egy interjúban már beismerte, hogy Diana valószínűleg többet érzett.

A könyv szerzője, David Nolan a sztár más kapcsolatairól is részletesen megemlékezett, például arról, hogy George Michaelnek milyen viszonya volt Anselmo Feleppa divattervezővel, aki 1993-ban AIDS-ben hunyt el.

Forrás: Ripost

Fotó: Europress – AFP/Leon Neal

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep – Ne nézz fel! (Don’t Look Up) – videó

amerikai tragikomikum, vígjáték Két csillagász médiaturnéra indul, hogy figyelmeztessék az emberiséget a föld felé tartó, pusztító üstökösre. Az érdektelen...

Új idegenhonos meztelencsigafajok jelentek meg Magyarországon

A HUN-REN Agrártudományi Kutatóközpont Növényvédelmi Intézetének (HUN-REN ATK NÖVI) munkatársai elsőként jelezték öt meztelencsigafaj hazai jelenlétét, vagy megerősítették...

Itt a Microsoft Copilot, az MI-alapú virtuális asszisztens

Yusuf Mehdi, Corporate Vice President & Consumer Chief Marketing Officer – 9/21 – 11am ET Épp most lépünk be...

Így látják a magyar egészségügy helyzetét a VOSZ szakértői

A magánegészségügyi szolgáltatók addig nem tudnak komplex, a fekvőbeteg-ellátás minden szegmensére kiterjedő szolgáltatásokat nyújtani, amíg az állami finanszírozás...