16.1 C
Budapest
2023. március. 25. szombat

Súlyos mérgezést kapott a magyar sztár Thaiföldön

Dátum:

Megosztás:

Nagy volt az ijedtség a nyaralás első napjaiban! Az énekesnő rosszul lett az ételtől, orvoshoz kellett fordulnia. Nagyon megijedt, mert eszébe jutott, hogy januárban egy férfi életét vesztette az egzotikus országban, miután kígyómakrélát evett egy étteremben.

Két hétre Thaiföldre utazott szerelmével és lányával együtt Szűcs Judith. A díva úgy érezte, itt az idő, hogy pihenjen és kikapcsolódjon az egész éves, feszített munkatempó után.

„Tele van magyarokkal Pattaya, mozgalmas az éjszakai élet, mindenki megtalálja itt, amire vágyik” – kezdte lapunknak lelkesen a sikeres énekesnő, aki sajnos az első napon megbetegedett.

„Ha Ázsiába megy az ember, akkor bizony kalkulálni kell azzal, hogy az ottani bacilusok megtámadnak bennünket. Az európai ember más higiénés körülményekhez szokott… Thai tésztát ettem, amitől borzasztó gyomorgörcseim lettek. Hamar orvost hívtunk, aki adott egy speciális antibiotikumot, ami viszonylag gyorsan helyrehozott. Mindenesetre nagyon nem volt kellemes, amit az első napokban átéltem. De szerencsére túléltem! Az a tanulság, hogy ezentúl mindig viszek magammal gyógyszert, és egyszerűen beszedem, ahogy megérkezem” – mesélt a kellemetlen élményről Judith, aki szerencsére gyorsan túltette magát a fertőzésen.

„Nincs ahhoz fogható élmény, mint amikor az ember a parton ül, és hallgatja a tenger morajlását. A huszonkettedik emeleten laktunk, elképesztő panoráma tárult elénk. Minden éjszaka nyitva hagytuk a teraszajtót, és láttuk, ahogy apró, fénylő szentjánosbogarakhoz hasonlóan kihajóznak a halászok a csónakjaikkal. Az apály-dagály élmény pedig különösen érdekes volt. Én nem mertem megkockáztatni, hogy felvegyem a versenyt a tengerrel, és fussak az áramlattal együtt, de sokan megtették. Nekem kicsit ijesztő volt, olyannak tűnt, mint a cunami” – mondta a csinos énekesnő, aki rengeteget napozott, strandolt, és végre átadhatta magát a teljes kikapcsolódásnak. A hazafelé út azonban nem volt zökkenőmentes.

Forrás: Ripost

Fotó: Korponai Tamás

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Esti torna – videó

Egész héten tornásztunk, ma még lesz 16 perc, de a vasárnap szabad, .. holnap pihenünk! Átmozgató torna időseknek! -...

Esti mese – videó

Zelk Zoltán: Mese a legokosabb nyúlról - videó   Hirmagazin.eu

Mai filmünk: Mark Wahlberg főszereplésével – Orvlövész – videó

Bob Lee Swagger (Mark Wahlberg) mesterlövész korábban a tengerészetnél szolgált, majd örökre hátat fordított a munkájának, miután árulás...

Azonnal frissítsd a Google Chrome-ot! Veszélyes hibákat találtak az alkalmazásban! A jelszavak is veszélyben lehetnek!

A Google figyelmeztetést adott ki a Chrome-felhasználónak, mert veszélyes biztonsági hibákat találtak a rendszerben. A szakértők összesen hét olyan...