17.3 C
Budapest
2023. május. 28. vasárnap

Súlyos döntés: eldőlt Lagzi Lajcsi sorsa

Dátum:

Megosztás:

Most már biz­tos, hogy a nép­szerű trom­bi­tás a rá­csok mö­gött tölti a ka­rá­csonyt, a bí­ró­ság ugyanis el­uta­sí­totta a csa­lás­sal és vesz­te­ge­tés­sel vá­dolt sztár csa­lád­já­nak fel­leb­be­zé­sét. Laj­csi sze­ret­tei va­ló­ság­gal sok­kot kap­tak a szi­gorú dön­tés hal­la­tán.

Minden bizonnyal ez lesz Galambos Lajos életének legszomorúbb karácsonya, a csalással és vesztegetéssel vádolt sztár ugyanis kénytelen lesz a cellájában tölteni az ünnepeket, sőt, az újévet is a rácsok mögött kell majd köszöntenie.

A bíróság másodfokú tanácsa ugyanis szigorú döntést hozott: elutasították az előzetesben lévő zenész családjának fellebbezését, ez pedig azt jelenti, hogy

a börtönben lesoványodott Lajcsi január 24-ig biztos nem szabadulhat.

A hírt a sztár mindkét ügyvédje, dr. Belényi András és dr. Szilágyi Roland is megerősítette a Borsnak, majd hozzátették: A népszerű mulatós zenész szerettei azért bíztak a bíróság kedvező döntésében, mert Lajcsit olyan bizonyítékok miatt tartóztatták le, melyeket elvileg fel sem használhattak volna ellene.

Most már azonban csak a csoda segíthet a börtönbe jutott háromgyermekes apukán, akinek ízléstelenül már a halálhírét is terjesztik az interneten.

A lap megpróbálta elérni Lajcsi feleségét, Galambos Boglárkát is, ám ő nem kommentálta az eseményeket. Egy családhoz közeli forrás szerint azért, mert valósággal sokkolta őt a hír, hogy a férje nélkül kell töltenie a szeretet ünnepét.

Súlyos döntés: eldőlt Lagzi Lajcsi sorsa

Forrás: Ripost

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner

Kapcsolódó hírek

Magyar animációs filmé a rövidfilmes Arany Pálma

Buda Flóra Anna francia-magyar koprodukcióban készült 27 című animációs filmje nyerte el szombat este a legjobb rövidfilmnek járó...

A Szentlélek eljövetelét ünneplik vasárnap a keresztények

A Szentlélek eljövetelét ünneplik vasárnap a keresztények. A húsvét után ötven nappal tartott pünkösd - a húsvét és...

Kiesés! A Honvéd kikapott a Puskás Akadémiától, búcsúzik az élvonaltól

A labdarúgó NB I 33., utolsó fordulójában a Budapest Honvéd izgalmas hajrá után 2–1-re kikapott a Puskás Akadémiától,...