17.3 C
Budapest
2023. március. 24. péntek

Súlyos balesetet szenvedett Zalatnay Sarolta

Dátum:

Megosztás:

Bor­zasztó fáj­dal­ma­kat él át az arany­torkú éne­kesnő, sú­lyos sé­rü­lé­se­ket szen­ve­dett! Hir­te­len jött a baj, azon­nali or­vosi se­gít­ségre volt szük­ség!

Súlyos balesetet szenvedett szombaton Zalatnay Sarolta. A részleteket menedzsere osztotta meg velünk. Mindenki nagyon aggódik az énekesnőért!

Súlyos balesetet szenvedett Zalatnay Sarolta

„Érden vásárlás után mentünk az autónkhoz a csomagokkal, amikor a lépcsőn megcsúszott Cini. Több lépcsőfokot zuhant, nagyon megijedtünk” – kezdte a Ripost-nak az énekesnő menedzsere, aki pontosan tudta, azonnali orvosi segítség kell.

„Kórházba szállítottuk, ahol több vizsgálatot is elvégeztek rajta: többek között ultrahangra és röntgenre is szükség volt.

Szerencsére a belső szervei nem sérültek, de hat bordája eltört. Hatalmas fájdalmai voltak. Nem engedték haza, megfigyelés alatt tartották egészen szerda délutánig.

Az orvosok szerint ilyenkor a legnagyobb veszély a légmell kialakulása, amibe akár bele is lehet halni, így jobbnak látták, ha a felügyeletük alatt van” – mondta Nagy Barbara, aki mindenben segít Cininek két másik barátnővel együtt. A bent töltött négy nap alatt igyekeztek jobb kedvre deríteni a kórteremben az énekesnőt. Most leginkább pihenésre és nyugalomra van szüksége Saroltának. Feküdnie kell, több hétig is eltart majd a gyógyulás, mire csontjai összeforrnak.

Forrás: Ripost

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Rémisztő dolgot fedeztek fel az óceán mélyén, hatalmas katasztrófát idézhet elő

Riasztó hőhullámokat azonosítottak az óceánok mélyén, ennek pedig pusztító hatása lehet a partvidékek élőlényközösségére. 2013 és 2016 között súlyos...

Mai esti tornánkat az orvos tanácsaival is elláttuk – videó

A doktor úr elmond mindent, az esti tornát csak az után csináld, hogy elolvastad a doktor úr tanácsait! Itt...

Esti mese – videó

Jó éjszakát gyerekek! Esti mese videója Hirmagazin.eu

Pompa, fényűzés: elképesztő ruhakölteményekben vonultak végig a hazai sztárok a Glamour-gála vörös szőnyegén – fotók

Megvannak a GLAMOUR Women of the Year díjazottjai! Idén hat kategóriában lehetett szavazni! A GLAMOUR Women of the Year díj küldetése immár 15...