11.5 C
Budapest
2024. február. 23. péntek

Stílusos retikül, avagy íme, egy kis útmutató a tökéletes kézitáska kiválasztásához!

Dátum:

Megosztás:

A táska az outfit szerves részét alkotja, és tulajdonképpen a tökéletes fellépés elengedhetetlen alkotóeleme. Így aztán kicsit sem mellékes, hogy végül melyik az a modell, ami befutóvá lép elő. De vajon a táska a cipőhöz kell, hogy passzoljon, vagy a ruházathoz – mi alapján célszerű keresgélni? Mutatjuk!

stilusos retikul avagy ime egy kis utmutato a tokeletes kezitaska kivalasztasahoz
stilusos retikul avagy ime egy kis utmutato a tokeletes kezitaska kivalasztasahoz

A táska önmagában egy jelenség

https://ecipo.hu/c/taskak/oldaltaskak oldalát böngészve az első perctől kezdve nyilvánvalóvá válhat, hogy a táska, úgy, ahogy van, külön figyelmet érdemel. Olyannyira jelentős a kisugárzása, hogy egy jól megválasztott fazon a megjelenés egészét befolyásolhatja. A cél természetesen a pozitív irányú változás támogatása. De miként érhető ez el?

Azt érdemes megfigyelni, hogy mi az, amit a praktikusság megkíván, mik azok a paraméterek, amik lényegesek. Ugyanis a funkcionalitás más és más módon jelenik meg emberenként. Van, akinek a hatalmas, gigászi táskák képviselik a hatékonyságot, hiszen azokba minden belefér. Ezekre a fazonokra egyébként komplett irányzat épült, mert a grandiózus típusok világsikert arattak, és még ma is trendiek. Úgyhogy, aki a fél háztartását szeretné magával vinni, annak nyilván ez az a variáció, ami megfelelő. Ezzel párhuzamosan, ahogy az a trendben viszonylag gyakran előfordul, felbukkant a másik véglet is, a miniatűr táskamodell, ami tényleg aprócska, és amibe maximum egy telefon, egy kulcscsomó, és pár zsebkendő fér bele. Telefonból itt jegyezzük meg, hogy nem a pingpongütő nagyságú alternatívákra gondolunk. Ez is betöltheti a maga praktikumát, mert ha a cél az, hogy a táska bár jelen legyen, de sok vizet ne zavarjon, akkor a picike méret ehhez hozzájárulhat.

A rekeszek száma is lényeges dilemma. Van, aki az egyterű verziókra voksol, amibe elég mindent csak beledobálni, igaz, a különböző holmik megkeresése már nem egyszerű feladat. Megint más annak örül, ha minél több pakolási rész használható ki az átláthatóság jegyében. Egyik sem elérhetetlen vágy, mivel a kínálatban jócskán akadnak ideális példák.

opera pillanatfelvetel 2024 01 26 110947 www.whitepress.com
a-taska-onmagaban-egy-jelenseg.jpg

Miként alakul az esztétikum?

Ha a funkcionalitás rendben van, akkor jöhet a kellem. Na, itt aztán akad választék bőven! A színesség, mint iránymutató, 2023-ban aratott, és ez mit sem változik 2024-ben, így aztán aki vagányabb, az bátran magához ragadhat egy extrémebb árnyalatot. Főleg, ha történetesen az öltözethez kapcsolódó kellékek is hasonló színben pompáznak. De erre mindjárt kitérünk részletesebben. A fekete azonban minden újdonságtól függetlenül továbbra is az egyik legkeresettebb variáns, a sötétbarnával egyetemben.

A díszítettség manapság roppantul kedvelt a gyártók körében: csatok, rojtok, masnik. Igaz találni minimalista típusokat is, de nem érdemes meglepődni az ékek jelenlétén.

Mi mihez „kell”, hogy passzoljon?

Sokan állítják, hogy a cipő és a táska egy egységet alkot. Megint más a szemüveget is hajlamos ide sorolni, sőt még a hordott ékszerek is feltűnnek, mint lehetséges gárdatagok. Tény, hogy a táska akkor is jól nézhet ki, ha a ruházat színétől eltér, ha és amennyiben a többi kiegészítővel harmonizál. Ám végül az egységes megjelenés az, ami döntő, és ennek kialakításához érdemes a saját ízlés hívó szavát követni.

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Ma este egy romantikus vígjáték – Randiguru – videó

Albert (Kevin James), a jámbor könyvelő fülig szerelmes egy hírességbe: az elbűvölő és gyönyörűséges Allegra Cole-ba (Amber Valletta)....

Olcsóbb és teljes körű hozzáférést szeretne az Xbox Game Pass előfizetőknek a Microsoft

Csak azoknak kell a teljes árat fizetniük, akik kitartanak az Xbox-szal rivalizáló játékkonzolok mellett. Folytatódik az Activision Blizzard felvásárlásával...

Brutális állatkínzás Hajdú-Biharban: fejbe lőtt kutyát találtak – 18+

Egy budapesti állatkórházban próbálják megmenteni a püspökladányi kutyát. A püspökladányi Mancsmentő Állatvédő Egyesület a közösségi oldalán osztott meg egy...

Ahogy drágul az üzemanyag, egyre sűrűbben fordul elő, hogy a benzinkúton fizetés nélkül akarnak távozni..

Fizetés nélkül távozni nem csak a boltokból szokás, a szarkák gyakran a benzinkutakat is úgy hagyják ott, hogy...