3.1 C
Budapest
2022. november. 26. szombat

Steven Segal: Az amerikai tömeges lövöldözéseket a kormány “tervezte meg”

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Soha nem könnyű egy híresség számára, hogy megossza véleményét globális kérdésekben. Ha mégis, fennáll a lehetősége, hogy veszélybe sodorja saját és szerettei életét, valamint a karrierjét és hírnevét. De elmondhatjuk, hogy egyre több hírneves ember dönt úgy, hogy státuszát arra használja, hogy segítse a pozitív változások bekövetkeztét a bolygón, és felhívja a figyelmet különböző fontos kérdésekre.

Steven Segal és Putyin

Ezen példák között említhető Roseanne Barr, aki kijelentette, hogy Hollywoodot és a teljes szórakoztató ipart az MK Utra uralja – ami a CIA tudományos hírszerző részlegén belül egy korábban titkos kutatási program neve volt. A CIA-ban ez volt a viselkedés módosítás és tudat manipuláció kutatási programja. Interjú Roseanne Barr-al: https://youtu.be/HLTsdC0lasc

A másik Ashton Kutcher, aki pár évvel ezelőtt kijelentette, hogy Hollywood és az egész ipar tele van bennfentes titkokkal, melyeket a karrierje érdekében meg kellett tartania, miközben úgy érezte magát, mint egy csaló. Azt mondta a rajongóinak, hogy amikor felnőnek, ne gondolkodjanak úgy, mint mások, vagy ahogy mondták nekik, hogy gondolkodjanak, vagy hogy kövessék a szabályokat, melyeket néhány ember alkotott számukra, hanem építsék fel a saját életüket, és hozzanak létre valami újat. A videót itt lehet megnézni: https://youtu.be/f6-lEGEgIzk

Russel Brand egy másik nagyszerű példa. Ő a hangját, befolyását és népszerűségét használja a figyelem felhívására különböző fontos kérdésekben.

Végül, de nem utolsó sorban Steven Segal, a neves színész, aki már évek óta nagyon hangosan fejti ki véleményét számos kérdésben. Megkérdezhetjük, hogy vajon mit tudhat Steven Segal? Nos, megkönnyített egy amerikai kongresszusi látogatást Oroszországba a terrorizmus ellenes kooperációval kapcsolatban, valamint sok “magas” összeköttetése van az orosz kormányon belül. Valamint személyesen ismeri az orosz elnököt, Vlagyimir Putyint.

A Russia Todaynek adott interjújában a következőket mondta:

Úgy hiszem, hogy sok amerikai ember nem egyes kormányzati szervek hókuszpókusza mellett van, melyek szeretnék kipróbálni és állandósítani a hidegháborút, és sokan vélik úgy, hogy a hidegháború egy kitaláció, és egy átverés, hogy állandósítsanak valamiféle pénzügyi nyereséget…” 

Meg kell érteni, függetlenül attól, hogy intelligens, vagy etikus, erkölcsös, ami még Adolf Hitler egyik nagy technikája – hogy ha elégszer hazudnak valamit, az lesz az igazság. Az egyik dolog, hogy bizonyos emberek nagyon ügyesen irányítják a sajtót, és szabályozzák a médiát… Például a CNN vajon teljes egészében azt mondja, ahogy a dolgok vannak? Nem, én azt hiszem, hogy van egy menetrendjük, amit megvásároltak és fizettek érte… Ez nem arról szól, hogy elmondják az igazságot, hogy kinek van igaza, vagy ki téved, ez egy rágalomhadjárat, és arról szól, hogy ki tudja irányítani a sajtót.” 

Nem vagyok kész arra, hogy megjegyzést fűzzek ahhoz, ami Szíriában történik, mert nem hiszem, hogy Amerikában a teljes igazságot halljuk.

Úgy gondolom, és nem szívesen mondom ezt, hogy sok tömeggyilkosság és mindenféle vicces dolog, ami folyik, előre megtervezett.

Segal végül a bostoni robbantásról és más hasonló eseményekről beszélt.


Segal nincs egyedül ezen megyőződésében

Az igazság az, hogy nincs olyan, hogy iszlám hadsereg, vagy az úgyneveztt al-Kaida terrorista csoport, és minden tájékozott hírszerző tudja ezt. Ám van egy propaganda kampány, ami arra készteti a közvéleményt, hogy higgyenek egy intenzív entitás jelenlétében, mely a ‘gonoszt’ képviseli csupán azért, hogy arra kényszerítsék a tévénézőket, hogy elfogadjanak egy egységes nemzetközi vezetést a terrorizmus elleni harcban. Az ezen propaganda mögött álló ország az Egyesült Államok,” – Robin Cook, volt brit külügyminiszter.

Ezeket a hiedelmeket dokumentumok és bizonyítékok támasztják alá, és pontosan ezért jutnak ezek az emberek, és egyre inkább a közvélemény is ezekre a következtetésekre. Collective Evolution

 

forrás: Újvilágtudat

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Tragédia a zuhanyzóban! Áramütésben halt meg egy zuglói nő, az önkormányzat elismerte a felelősségét

Zuhanyozás közben rázta meg az áram az édesanyát, aki életét vesztette egy zuglói önkormányzati lakásban. Két ízben is jelezte...

Tűz volt egy családi házban, egy kétéves gyermek életét vesztette.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2022. november 24-én 14 óra 17 perckor érkezett bejelentés arról, hogy tűz...

Idén is lesz elég fenyő, de jelentős drágulás lesz a tavalyi árakhoz képest..

Százalékban kifejezhető a drágulás. Bár a hazai fenyőtermelők nagy többsége idén nem emelt árat, a kereskedők viszont igen. Így...

Nem vonhatók felelősségre a budapesti romkocsmában balhézó amerikai katonák – Pedig mindenkit kiütöttek

Mint kiderült, a napokban egy budapesti romkocsmában balhézó amerikai katonák a tengerészgyalogság emberei voltak. Az USA nagykövetsége ugyan együttműködik...