15.7 C
Budapest
2023. szeptember. 24. vasárnap

Stadler: Még egyszer nem élem túl a börtönt!

Dátum:

Megosztás:

St­ad­ler Jó­zsef nem fe­csérli az ide­jét, annyi szent. Alig három hete sza­ba­dult leg­utóbbi bör­tön­bün­te­té­sé­ből, de már gőz­erő­vel dol­go­zik. Ám köz­ben újabb vádak érték. Ter­ve­i­ről és a le­hető leg­rosszabb­ról is me­sélt a Ri­post­nak.

Stadler Józsefet nem lehet megtörni! Hiába töltött hosszú éveket börtönben, szinte pillanatok alatt visszarázódott a szabad hétköznapokba. Vagyona ugyan nincs, és irodája hátsó szobájában húzza meg magát, de vannak tervei, melyekhez, ha törik, ha szakad, összekalapozza a pénz. Azt mondja, segíteni akar, és meg is teszi, ha egészsége engedi. Ebben a tekintetben van miért aggódnia. Épp a napokban megy kórházba egy átfogó vizsgálatra, mégis bizakodó.

Stadler: Még egyszer nem élem túl a börtönt!

Még egyszer nem viselné el a rabságot (Fotó: RTL Klub)

Ripost: Lassan egy hónapja szabadult. Átlát már a káoszon, ami kint fogadta?

STADLER JÓZSEF: Naná! Nem mondom, hogy egyszerű volt, de már pontosan tudom, mihez akarok kezdeni magammal. Beindítottam a Stadler-alapítványt, amit kilenc éve alapítottam, és most minden erőmmel azon vagyok, hogy támogatókat találjak.

Szeretnék részt vállalni abban, hogy minél több gyermek szeresse meg a sportot, illetve célunk, hogy támogathassuk sérült sportolók rehabilitációját.

Mi a helyzet a stadionnal?

SJ: Jó, hogy kérdezi! Előkerültek olyan dokumentumok, melyekkel bizonyítani tudom, hogy nem csupán haszonélvezője vagyok a létesítménynek, de teljes jogú tulajdonosa is. Ennek fényében most azért harcolok, hogy ne csak a kapuig mehessek, hanem birtokba tudjam venni, és megkezdhessem az újjáépítést. A stadionnak ugyanis fontos szerepet szánok az alapítvány munkájában. Persze ehhez is rengeteg pénz kell, és nekem most abból van a legkevesebb. Viszont van egy szekérderéknyi könyvem, amit szeretnék eladni, szóval, ha lassan is, de csordogálni fog hozzám a bevétel, amiből aztán elindulhatok.

– Rengeteget betegeskedett a börtönévek alatt. Jobban van?

SJ: Nem igazán. Éppen a napokban kell kórházba mennem, hogy tetőtől talpig kivizsgáljanak.

Naponta többször kínoznak rosszullétek, szóval elég sok jele van annak, hogy nem vagyok egészséges.

Az az igazság, hogy a börtönben égszerűen nincsenek meg a megfelelő eszközök és körülmények arra, hogy az én bajomat orvosolni tudják.

Stadler: Még egyszer nem élem túl a börtönt! 1

Gőzerővel dolgozik a visszatérésen (Fotó: TV2)

– Jöjjön a feketeleves! Hiába szabadult, vár még önre tárgyalás, hiszen 400 milliós költségvetési csalással vádolják.

SJ: Iszonyatos lelki terhet jelent ez számomra, ráadásul nem is értem az egészet. Minden cégemben ügyvezetők, főkönyvelők és könyvelők intézkedtek. Én csak mint eladó vettem részt a munkában, és egyáltalán nem volt rálátásom semmire. Mi több, még csak nem is találkoztam túl sűrűn ezekkel az emberekkel. Most mégis megint engem vádolnak. Ha bekövetkezik a legrosszabb forgatókönyv, akkor nekem a szó szoros értelmében végem van. Még egyszer nem élem túl a börtönt!

– Amíg börtönben volt, édesanyja otthonba került. Hogy van most?

SJ: A szabadulásom másnapján meglátogattam őt.

Sajnos nincs jól.

Nagyon nehezen viseli a bezártságot, de  egyelőre nem tehetek semmit. Nagyon szeretném őt magamhoz venni, és gondoskodni róla. Bízom benne, hogy ez hamarosan sikerül is.

Forrás: Ripost

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Matthew McConaughey – Gyilkos Joe (Killer Joe), amerikai thriller – videó (18+)

Chris-re, a huszonkét éves drogdílerre rájár a rúd. Ám a dolgok rosszról még rosszabbra fordulnak, mikor alkalmazza a...

Jennifer Love Hewitt – Ügyféllista (The Client List) – videó

Samantha Horton egy texasi kisvárosban él a családjával. Az egykori szépségkirálynő hajdan szebb napokat látott, most viszont nehéz...

Üzent Zelenszkij a lengyeleknek: Vagy minket támogattok, vagy az oroszokat

Az ukrán elnök szerint, aki nem támogatja őket, Oroszországnak segít. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök Kanadába látogatott, ahol Justin Trudeau...

Angliában a migránsokat legalább háromcsillagos szállodákban kell elhelyezni

A belügyminisztérium által kiadott közlemény szerint mivel a lakhatásuk költsége napi 8 millió fontra emelkedett, így ez a...