6.1 C
Budapest
2024. április. 19. péntek
HomeSportSporthirekSportfogadási tippek a Bajnokok Ligája mérkőzésekhez

Sportfogadási tippek a Bajnokok Ligája mérkőzésekhez

A Bajnokok Ligája még javában zajlik, így aztán természetes, hogy az emberek nagy reményekkel figyelik, hogy kedvenc csapatuk vajon bejut-e a legjobbak közé.

Persze ezt csak a sportrajongók teszik így, de van egy elég nagy közönség, akiknek pedig azért követik a mérkőzéseket, mert fogadásokat kötöttek arra, hogy ki nyeri meg a következő meccset, vagy éppen ki nyeri magát a bajnokságot.

Az elmúlt hetekben láthattuk, hogy az egyébként biztosnak gondolt fogadások sem mindig jöttek be, így nagyon nehéz bármilyen tippet is adni arra vonatkozóan, hogy az elkövetkező meccsekre mire fogadj. De azért egy- két általános dolgot el tudunk mondani.

Mindig keresd az alacsony szorzókat

Ha szeretnél biztosra menni, amikor sportfogadásokról van szó, akkor érdemes az alacsonyabb szorzókat keresni. Ez persze nem jelent 100%-os bizonyosságot, de jó kiindulópontot adhat ahhoz, hogy kisebb-nagyobb biztonságot érezhess. A bukmékerek a szorzókat statisztikák és több más tényező alapján számítják ki, de az utolsó pillanatban bekövetkező eseményeket nem biztos, hogy figyelembe tudják venni. Sőt, lehet olyan is, hogy egy csapat váratlanul olyan jó játékot produkál, hogy simán veri a másikat, annak ellenére, hogy a bukik őket hozták ki vesztesnek. A Campobet vélemények is azt mutatják, hogy a sportfogadási piacon a Bajnokok Ligája mindig nagy változásokat hoz, több sportfogadó lép be a rendszerbe, mint valaha, és a fogadások száma is megugrik.

Köss kisebb side-betekre is

Ma már nem csak arra lehet fogadásokat kötni, hogy haza, vendég vagy döntetlen lesz az eredmény, hanem arra is, hogy ki fog gólt rúgni, hány góllal zárul a meccs, lesz-e a kiállítás, hosszabbítás stb. Ezek olyan új és izgalmas piacok, amelyekkel a sportfogadók elég sokszor foglalkoznak, mivel gyakran még a félig-meddig biztos dolgoknak is nagyobb a szorzója, mint amire számítana az ember. Ami még izgalmasabbá teszi ezeket a piacokat az, hogy a legtöbb esetben akár élőben, a mérkőzés közben is lehet fogadni rájuk, és ahogy a játék halad előre, úgy láthatjuk, hogy a kifizetéseink hogyan változnak. A jobb bukmékereknél pedig élőben nézhetjük is a mérkőzéseket.

Mindig óvatosan fogadj, vagy akár ne is fogadj

Elmaradhatatlan az a mondat, amit minden fogadásnál és szerencsejátéknál láthatunk: fogadj felelősségteljesen! Mindig csak annyit kockáztass, amennyinek az elvesztését megengedheted magad. Ha ez csak ezer forint, akkor annyi, ha ennél több, akkor annyi. De gondolj bele, nem lenne jobb másra fordítani azt a pénzt? Ha már úgy is benne van a pakliban, hogy veszíteni fogsz, akkor miért nem használod fel másra, ami örömet okozhat? Nem mondjuk, hogy vegyél egy jó könyvet, mert jelenleg a társadalmunk eléggé eltávolodott könyvektől… de akkor menj és egyél egy jót abból a pénzből, amit fogadásokra költenél.

De ha mégis fogadsz…

Ha mégis fogadsz, akkor érdemes azért időt szánni arra, hogy több bukméker oldalán is megnézd a szorzókat. Mivel a kis szorzó kis kifizetést ígér, így ezekkel csak akkor érdemes foglalkozni, ha biztosra akarsz menni. A legtöbb sportfogadó részéről alapszabály az, hogy nem kötnek döntetlenre fogadást. Volt olyan online bukméker, akinek a bevételeinek közel fele csak a döntetlenekre tett pénzekből jött össze. Szinte mindig van valaki, aki nyer.

És ha nagyon nem hagy nyugodni a BL

Ha nagyon nem hagy nyugodni a Bajnokok Ligája, jó hír, hogy október 25-ével újabb mérkőzések jönnek, ezekre is lehet sportfogadásokat kötni. Jelenleg a tabella a következőképpen áll:

  • A csoport: Ajax – 3 pont, Liverpool – 9 pont, Napoli – 12 pont, Rangers – 0 pont
  • B csoport: Porto – 6 pont, Atletico Madrid – 4 pont, Bayer Leverkusen – 3 pont, Brugge – 10 pont
  • C csoport: Bayern München – 12 pont, Barcelona – 4 pont, Inter – 7 pont, Viktoria Plzen – 0 pont
  • D csoport: Eintracht Frankfurt – 4 pont, Tottenham – 7 pont, Sporting CP – 6 pont, Marseille – 6 pont
  • E csoport: Milan – 4 pont, Chelsea – 7 pont, Salzburg – 6 pont, Dinamo Zagreb – 4 pont
  • F csoport: Real Madrid – 10 pont, RB Leipzig – 6 pont, Shakhtar – 5 pont, Celtic – 1 pont
  • G csoport: Manchester City – 10 pont, Sevilla – 2 pont, Dortmund – 7 pont, FC Köbenhavn – 2 pont
  • H csoport: PSG- 8 pont, Juventus – 3 pont, Benfica – 8 pont, Maccabi Haifa – 3 pont

Nyitókép: Depositphotos

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem