10.7 C
Budapest
2023. április. 1. szombat

Spontán képet készített egy háztetőről a fotós: nem sejtette, mit indít el vele!

Dátum:

Megosztás:

Van az úgy, hogy teljesen mással távozol, mint amiért érkeztél. Az egész még 2014-ben kezdődött, amikor RJL, fotóművész új témát keresett.

Álmos, hongkongi reggelre virradt, kristálytiszta égbolttal és a felkelő nap pislákoló sugaraival. Aztán történt valami. A férfinak feltűnt, hogy egy ismeretlen férfi valamelyik szomszédos tetőn éppen antennát javít, és gyorsan lefotózta.

 

Ez a férfi éppen virágot öntöz.

Ez elültette a bogarat a fülében, hiszen azelőtt úgy gondolta, a háztetők a világ legunalmasabb helyei, ahol az égvilágon nem történik semmi.

Apa játszik a gyermekével.

Mint kiderült, ez nem egészen így van, hiszen a tetőzet tökéletes alkalmat kínál a kertészkedésre, az elcsendesedésre, házimunkára vagy bármi másra!

Munkások felújítási munkálatokat végeznek.

Persze rengeteg idő és türelem kellett, hogy JL megörökítse ezeket az intim pillanatokat, de fáradozását végül siker koronázta, és megszülettek a e képek.

Ezek a kislányok önfeledten játszanak.

Sajnos JL már nem érhette meg a képej publikálását, mert időközben elhunyt.

Ez a férfi éppen antennát javít.

Ezekkel a képekkel nincs semmi baj, mindenki csinál valami békéset.

Ez a nő tereget.

Itt is csak házimunka, és a szokásos városi forgatag.

Ez a férfi éppen fekvőtámaszozik.

Itt sportol az úriember, hiába, a tetőn van a legfrissebb levegő ehhez, főleg Hong-Kongban, ahol percenként 1 Millió liter üzemanyag ég el.

Szintén ruhateregetés zajlik éppen.

Teregetni meg kell!

Talán egy ifjú riporter? Nem, nem az volt!

JL nem tudta, hogy az ifjú riporter egy bérgyilkos, aki megbízásból készített fényképeket a leendő áldozatásról, akit aztán a fényes utcán meg is ölt. JL képeiről úgy értesült, hogy JL közreadta barátainak véleményezésre, akikek annyira tetszett, hogy adogatták fűnek-fának.

Az egyik reggelen, a a dolog morbiditása, JL-t éppen a szemközti háztetőről lőtték le, lehet, éppen az ifjú riporter.

A tettes kiléte azóta is ismeretlen!

Forrás: independente-uk.com

 

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Ebben nem lesz köszönet: lesújt az időjárás erre az országrészre

Továbbra se lesz hozzánk kegyes az időjárás, sőt most tombolja ki magát csak igazán. Mutatjuk, hogy hol lesz...

Helyszíni videó: meghalt a férfi, aki lezuhant a Margit hídról – videó! (18+)

A tragédiát többen is láthatták. A legfrissebb hírek itt! Meghalt az a férfi, aki szerdán lezuhant a Margit híd szigeti...

A tetejére borult egy autó az M3-as autópályán

A balesetet követően a leállósávban haladt a forgalom... A katasztrófavédelem oldalán arról számoltak be, hogy a tetejére borult egy gépkocsi...

Borzalmas tragédia: kiugrott egy férfi az ajkai kórház ablakán

A hatodik emeletről vetette ki magát az öngyilkos beteg.. Meghalt a férfi, aki kiugrott az ajkai kórház hatodik emeletéről...