13.9 C
Budapest
2022. október. 3. hétfő

Soros emberei szervezhetik a magyarok elleni kampányt Ukrajnában

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Ukrajnában Soros György emberei szervezik a magyarok elleni kampányt – erről írt az Origo. A portál szerint az ukrán miniszterelnök korábban személyesen is találkozott Soros Györggyel, hogy megvitassák az ukrán reformokat.

Petro Porosenkót, Ukrajna elnökét pedig egy levelében a barátjának nevezte Soros – közölte az M1 Híradója.

Az ukrán parlament tavaly szeptemberben fogadta el a nemzeti kisebbségek, így az Ukrajnában élő magyarok anyanyelvi oktatását korlátozó törvényt. Alig fél évvel később pedig alkotmányellenesnek nyilvánították a nemzeti kisebbségek nyelvhasználati jogait garantáló törvényt Ukrajnában.

Fokozódik a diplomáciai ellentét

A diplomáciai ellentétet tovább fokozta egy néhány héttel ezelőtt nyilvánosságra került rejtett kamerás felvétel, amelyet a beregszászi magyar konzulátuson egy állampolgársági eskü közben vettek fel. Ezután a kárpátaljai ügyészség hazaárulás gyanújával indított eljárást, a beregszászi magyar konzult pedig kiutasították Ukrajnából. Válaszul Magyarország is kiutasított egy ukrán konzult.

Nemrégiben pedig egy ukrán szélsőséges oldal ötszáz olyan kárpátaljai magyar tisztviselő adatait hozta nyilvánosságra, akikről azt állítják, hogy kettős állampolgárok. Az Origo csütörtökön arról írt, hogy Ukrajnában a magyarokat ért agresszív támadások mögött Soros György áll. A portál szerint a jelenlegi ukrán vezetést a milliárdos segítette hatalomra.

Felidézik, hogy az ukrán elnök személyesen tüntette ki Soros Györgyöt Ukrajna nemzetközi tekintélyének erősítéséért 2015-ben, abban az évben, amikor a milliárdos 750 ezer dollárt költött arra, hogy elfogadtassa Európában az új ukrán vezetést.

Soros György kottájából játszanak

Schmidt Mária történész egy korábbi tanulmányában írta le, hogy Soros György hogyan szerez hatalmat egy országban. Saját civil hálózat, káoszteremtés majd az újjáépítés megszervezése, mindeközben pedig a jövedelmező üzletek megszerzése – a történész szerint ez a spekuláns bevált receptje. Schmidt Mária úgy véli: ugyanez történt Ukrajnában is, így olyan politikai garnitúra vette át a vezetést, amely Soros György kottájából játszik.

Ukrajnában Soros emberei szervezik a magyarok elleni kampányt – pénteken már ezzel a címmel közölt cikket az Origo. A portál szerint Ukrajna miniszterelnöke, Volodimir Hrojszman korábban személyesen is találkozott Soros Györggyel, hogy megvitassák az ukrán belügyeket.

A szoros kapcsolatról árulkodik, hogy a milliárdos egyik levelében Petro Porosenko államfőt és Arszenyij Jacenyukot, Ukrajna korábbi miniszterelnökét is barátjának nevezi. Az Origo szerint Soros György azért indított ukrajnai gyűlöletkampányt saját emberein keresztül a magyarok ellen, mert rendkívül veszélyessé vált számára a magyar kormány illegális migrációt elutasító politikája – hangzott el az M1 Híradójában.

Forrás: M1

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Indonézia után – a futballtörténet legszörnyűbb stadionkatasztrófái

A hétvégi indonéziai, szurkolók okozta katasztrófa, amely már az eddigi ismeretek szerint is legalább 174 halálos áldozatot követelt,...

Milyen pozitív hatásai lehetnek a kaszinóknak a gazdaságra?

A szerencsejáték egyre nagyobb iparággá válik, és ma már általánosan elfogadott tény, hogy a kaszinók számos szempontot figyelembe...

Kiraboltak egy gyereket Kaposváron

Fiatal felnőtt rabolt ki egy kiskorút Kaposváron. Az ügy adatai alapján az akkor még ismeretlen tettes szeptember 29-én délután...

Orbán Viktor: Épségben át kell vinni a hazát a túlpartra..

Ki kell bírni a próbatételeket és "épségben át kell vinnünk hazánkat a túlsó partra, egymásba kapaszkodva és bízva...