25.6 C
Budapest
2022. június. 29. szerda

Sopron: megharapták, megrugdosták az ápolókat a szülők, mert nem mehettek be a vizsgálóba..

Dátum:

Megosztás:

Akár öt év börtönt is kaphat az a 46 éves férfi és 45 éves nő, akik nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket okoztak a soproni kórház két ápolójának.

Megharapták, megrugdosták az ápolókat a szülők, mert nem mehettek be a vizsgálóba / Fotó: Northfoto

Megharapták, megrugdosták az ápolókat a szülők, mert nem mehettek be a vizsgálóba / Fotó: Northfoto

Az elkövetők nagykorú fia tavaly szeptemberben ittasan összeesett az utcán, ezért beszállították egy kórházba. Az állapotából fakadóan a fiú nem volt hajlandó együttműködni a vizsgálatok során, agresszívan viselkedett, kitépte az infúziót a kezéből, ezért a kórházi dolgozók az ágyhoz kötözték.

Mindenki ezt olvassa most!

A kórházhoz érkező családtagokat a szabályok szerint nem engedték be, mire a beteg apja nyomni kezdte a csengőt, majd az ajtót résnyire kinyitó ápolótól követelte, hogy engedjék be.

Ezt követően megakadályozták, hogy a szakasszisztens becsukja az ajtót, a kilincset kirántották a kezéből, majd belökték az ajtószárnyat. Mindeközben a férfi háton is ütötte az ápolót, aki ennek következtében elesett – írja a 24.hu.

Éppen, amikor odaértek a szülők a fiúkhoz, az a folyosón kiabált, nem engedve, hogy bevigyék a vizsgálatra: ismét kitépte az infúziót a kezéből, a személyzet pedig attól félt, hogy leesik az ágyról.

Abban a pillanatban, hogy az ordítozó szülők mellől az egyik ápoló próbálta eltolni a betegágyat, a beteg anya egy alkalommal megrúgta az ápolót, sőt, az alkarjába is harapott. Az ápolók nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek.

Mindenki ezt olvassa most!

A Soproni Járási Ügyészség társtettesként elkövetett, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt emelt vádat ellenük. Tetteikért akár öt év börtönt is kaphatnak.

blikk

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Döbbenetes állítás: a szakértő szerint már nem fogjuk Michael Schumachert élve látni

Ha a Forma-1-es hírekről első kézből akarunk értesülni, akkor feltétlenül figyelni kell az ismert újságíró, Frankl András szavaira. A...

Napokig nem tudják használni a bankkártyájukat egy magyar pénzintézet ügyfelei

Önhibáján kívül több ezer banki ügyfél használható bankkártya nélkül marad a következő napokban. A probléma a Sopron Bank...

Tényleg durva az áremelkedés: itt vannak a KSH hivatalos adatai

A fehér kenyér, a csirkecomb vagy a trappista sajt ára több mint 40 százalékot nőtt a tavalyi évhez...

Enyhítenének a beteg gyerekek szenvedésén: 12 éves kor alatt is engedélyeznék az eutanáziát a hollandok

A holland egészségügyi minisztérium engedélyezné az eutanázia végrehajtását 12 év alatti, elviselhetetlen fájdalommal küszködő, halálos betegségben szenvedő gyermekeken...