23.3 C
Budapest
2022. július. 2. szombat

Sokkot kaptak az utasok a pilóta bejelentésétől, ezt találták a gépen

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A Se­attle-ből in­duló re­pü­lő­gép vissza­for­dult, mert egy na­gyon fon­tos cso­ma­got a fe­dél­ze­ten fe­lej­tet­tek.

A Southwest légitársaság Boeing 737-700 típusú gépe Seattle-ből Dallasba tartott, és már félúton járt, amikor a pilóták úgy döntöttek, hogy visszafordulnak

A személyzetet ugyanis arról értesítették, hogy elfelejtettek kirakni egy Kaliforniából érkező csomagot, amelyet ráadásul egy seattle-i kórház számára adtak fel. A csomagban egy emberi szív volt, de nem egy konkrét beteg számára, hanem a szívbillentyűt szerették volna megőrizni későbbi orvosi felhasználásra – írja az AirLive.net.

A repülő 2,5 órával az indulás után leszállt Seattle repülőterén, így az emberi szív némi késéssel, de eljutott a kórházba – írja az Aviation Herald. A légitársaság azzal indokolta a döntést, hogy a szállítmányt mindennél fontosabb volt eljuttatni a címzetthez.

Az utasokat sokkolta, amikor a kapitány közölte velük a visszafordulás okát, a nehézségek azonban ezzel még nem értek véget. Egy ettől teljesen függetlenül bekövetkezett technikai probléma miatt a repülő nem tudott újra felszállni, végül 8 óra késéssel egy helyettesítő gép szállította el az utasokat Dallasba.

Forrás: Ripost

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner

Kapcsolódó hírek

Dráma a Keletinél: a forró vonatkocsiban ragadtak az utasok, az ablakokat kellett kitörniúk, hogy menekülni tudjanak.. – A MÁV “széttette” a kezét.., aztán mégis...

A meghibásodás a klímát is tönkretette, ezért hamar borzalmas hőség lett a kocsiban. Csütörtökön a Keleti pályaudvaron műszaki hibát...

Tragédia: Megtalálták a Visegrádnál a Dunába veszett lány holttestét

A Duna budapesti szakaszán találták meg a Visegrádnál eltűnt kislány holttestét. Kajakozók bejelentése alapján a Budapesti Rendőr-főkapitányág Dunai Vízirendészeti...

Kizuhant egy fesztiválozó az óriáskerékből a Balaton Soundon

Súlyos sérüléseket szenvedett egy feszitválozó a Balaton Soundon, miután kizuhant az óriáskerékből. A hírt a sérült bulizó egyik barátjától...

Rossz hír a Balatonra készülőknek: “elesett” az M7-es

A nagy forgalom mellett egy hármas baleset is lassítja a közlekedést az M7-es autópályán a fővárosból a Balaton...
facebook