12.8 C
Budapest
2024. április. 23. kedd
HomeTudástárTudástár - minden érdekességSokkot kaptak a strandolók, amikor észrevették mi van a vízben

Sokkot kaptak a strandolók, amikor észrevették mi van a vízben

Míg a vakációzó család a skóciai Tay folyó partján éppen fotókat készített, egy hatalmas, barna, tojás alakú tárgy emelkedett ki a vízből… Azóta is választ keresnek a kérdésükre: mi a fene lehetett?

A szemtanú meséli: „2017 július 28-án a családdal a Tay folyónál strandoltunk. Felbukkant a vízben néhány delfin, amit nagy lelkesen el is kezdtem fotózni, mert a bulgáriai barátnőm korábban nem hitte el nekem, hogy Skóciában is vannak delfinek. Egy Sony Xperia x 23 mp-s kamerájával csináltam a képeket. Miután elkészült a sorozat, visszanéztem a fotókat, hogy sikerültek-e. Ekkor vettem észre az egyik képkockán azt a hatalmas, barna, tojás alakú tárgyat, ami mintha éppen a vízből száguldott volna elő.” – olvasható a napiufo.hu-n a beszámoló.

„Rögtön megnéztem a kamera lencséjét, de nem volt foltos. Meg mernék esküdni, hogy amikor a képek készültek, a barna valami nem volt ott. Lehet, hogy csak a kamera észlelte?”

„Világosan látszik, hogy a tojás ott volt, és a képminőség alapján az is kivehető, hogy elég messze volt tőlem. Egyszerűen nem tudom megmagyarázni mi lehetett az!”

Sokkot kaptak a strandolók, amikor észrevették mi van a vízben 1

A fotót megosztotta közösségi oldalán, választ keresve a kérdéseire. Persze mindenkinek meg volt a véleméyne a rejtélyes tojásról. Egyesek egy lebegő Reptilán fejet láttak benne, míg mások inkább mégiscsak valami koszfoltra gyanakodta. Bár akkor a többi képen is ott lett volna. De lehetett egy arra repülő bogár, zuhanó madár fekália, vagy lufi… Természetesen olyan elméletek is születtek, hogy egy álcázott UFO, vagy valamilyen, az emberi szem számára láthatatlanná tett földönkívüli szonda lehetett.

A szemtanú keresi a válaszokat, ahogyan mi is. Vajon szerinted mi látható a kélpeken? Az eredeti felvételt itt tekintheted meg!

 

Forrás: Ripost

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work