-0.3 C
Budapest
2023. február. 5. vasárnap

Sok­kot ka­pott a nő, mi­u­tán fel­éb­redt a re­pü­lőn és ezt meg­látta

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Az első döb­be­net után igye­ke­zett össze­szedni magát, de több pró­bál­ko­zása is ku­darcba ful­ladt.

Tiffani Adams a kanadai Québecből Torontóba repült az Air Canada járatával június 9-én, a 90 perces út felénél azonban elaludt. Amikor éjfél körül felébredt, a repülő teljesen üres, sötét és hideg volt. A nőt ugyanis a gép landolása után senki nem ébresztette fel.Tiffani először megpróbálta bedugni a telefonja töltőjét egy USB-csatlakozóba, hogy felhívjon valakit, de nem járt sikerrel. Aztán bement a pilótafülkébe, hogy rádión segítséget kérjen, de az áram hiányában nem működött. Később talált egy elemlámpát, és az ablakon jelzett, de nem vették észre. Aztán valahogy sikerült kinyitnia az egyik kijáratot, de nem talált elég hosszú kötelet a fedélzeten, hogy leereszkedhessen. Végül észrevette egy csomagkezelő a termináltól távolabb parkoló gépen, és ő hozott neki egy létrát, amin leereszkedett.

A nő aztán a reptéren talált egy Air Canada-alkalmazottat, aki felajánlott neki egy hotelszobát, de ő csak haza akart menni – írja az Origo. Azt azonban nem érti, hogy felejthették fent, különösen, hogy a széke háttámlája hátra volt döntve, az előtte lévő tálca pedig lehajtva. A nő azt mondja, azóta is rosszul alszik. Az Air Canada annyit közölt, hogy vizsgálják az ügyet.

origo

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Visszavágott a Ferencváros a Bietigheimnak, és továbbjutott a BL-ben

Továbbjutott a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportköréből a Ferencváros, miután nagyon fontos találkozón begyűjtötte a két pontot a...

Elütött egy embert a metró, nem járt az M2-es

Deák Ferenc tér és a Déli pályaudvar között a baleset miatt pótlóbusz közlekedett. Az Infostart úgy tudja, hogy a...

Örökre eltűnhet az útlevél az életünkből

A biometrikus azonosításé lehet a jövő a papír alapú útlevelek helyett. A technológia és az adatbiztonság fejlődése révén ma...

41 centimétert billent meg a Balaton – fotók

A viharos szél "halmozta fel" a tó vizét az egyik oldalon. Az Időkép vette észre az Országos Vízjelző Szolgálat adataiban,...