13.9 C
Budapest
2022. október. 3. hétfő

Sokkoló videó: 35-en estek neki a férfinak a saját háza előtt! 18+

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A férfi a háza előtt autókat kővel dobáló férfiaknak szólt, hogy fejezzék be. Azt hitte csak 5-en vannak, de pár másodperc múlva már 35-en állták körbe.

Sokkoló videó: 35-en estek neki a férfinak a saját háza előtt!

A 44 éves Simon Clarke épp az ágyon feküdt újévkor, amikor zajt hallott kintről. Ekkor látta, hogy 5 férfi kővel dobál egy furgont. Azt mondta, még a cipőjét sem vette fel, amikor kiment rájuk szólni, mert azt hitte, ennyitől is megijednek, és majd elfutnak. Ekkor látta meg, hogy a furgon túloldalán még többen vannak, akiknél baseball ütő és golfütő volt. Azt mondta, ha látta volna, hogy ennyien vannak, sosem jutott volna eszébe kimenni.

Amikor megpróbált visszamenni a házába, a banda tagjai gyorsan közelebb mentek hozzá. Az egyikük azt kiabálta neki, hogy menjen vissza a házába, amíg még megteheti. A férfi megfordult és ekkor egy másik támadót látott meg, aki baseballütővel a kezében azt mondta neki, hogy meg fogja ölni.

A felvételeken jól látszik, ahogy Clarke-ot rugdossák, és kézzel valamint különböző fegyverekkel ütik. Clarke, aki feleségével és két fiával él West Yorkshire-ben, azt mondta, azt hitte meg fogják ölni – írja a The Sun.

A támadásnak Clarke bátyja vetett véget, aki kijött a házból, miután meghallotta a felfordulást. Ezután a banda elmenekült. Clarke-ot visszavitték a házba, ahol vért kezdett köhögni, majd hányt. Kórházba vitték, ahol ellátták sérüléseit. Nem tört el csontja, és belső vérzése sem volt az orvosok meglepetésére.

Forrás: TheNews

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Indonézia után – a futballtörténet legszörnyűbb stadionkatasztrófái

A hétvégi indonéziai, szurkolók okozta katasztrófa, amely már az eddigi ismeretek szerint is legalább 174 halálos áldozatot követelt,...

Milyen pozitív hatásai lehetnek a kaszinóknak a gazdaságra?

A szerencsejáték egyre nagyobb iparággá válik, és ma már általánosan elfogadott tény, hogy a kaszinók számos szempontot figyelembe...

Kiraboltak egy gyereket Kaposváron

Fiatal felnőtt rabolt ki egy kiskorút Kaposváron. Az ügy adatai alapján az akkor még ismeretlen tettes szeptember 29-én délután...

Orbán Viktor: Épségben át kell vinni a hazát a túlpartra..

Ki kell bírni a próbatételeket és "épségben át kell vinnünk hazánkat a túlsó partra, egymásba kapaszkodva és bízva...