Hirmagazin.eu
Főoldal » Sokkoló tanulmány került nyilvánosságra
Külföld

Sokkoló tanulmány került nyilvánosságra

200 milliónál is több keresztényt zaklattak világszerte. Elkészült a tavalyi adatokat tartalmazó tanulmány. Észak-Koreában a legrosszabb a helyzet.

A keresztényüldözésről szóló cikkeket olvasva úgy tűnt, hogy a legrosszabb helyzetben az Egyiptomban élő koptok vannak. Ez azonban nincs így – legalábbis a világ összes keresztényüldöző államát elemző Open Doors szervezet szerint.

Friss elemzésükből kiderült, hogy

tavaly 200 milliónál is több keresztényt zaklattak a hite miatt világszerte. Az őket ért támadásokban 3066-an meghaltak és 1020 főt megerőszakoltak.

A keresztényüldözési listát immár 22 éve Észak-Korea vezeti. David Curry, az Open Doors elnöke elmondta, hogy a kommunista országban mindenkit a rendszer ellenségének tartanak, akiről – leginkább a széles körű besúgó hálózaton keresztül – megtudják, hogy hívő, illetve akinek a lakásában Bibliát találnak.

A lista második helyén Afganisztán áll, ahol a keresztényi lét lassan “rémálommá változhat”, és ugyanez a helyzet az első nyolc helyen álló, alapvetően iszlám államban.

Indiában a hindu szélsőségesség veszélyezteti a keresztényeket, különösképpen a nőket, akik gyakran válnak erőszakos nemi közösülés áldozataivá. David Curry úgy látja, hogy a jelenlegi indiai vezetés célja, hogy a hindu valláson kívül minden más vallást kiszorítson a hatalmas országból, habár kívülről úgy látszik, hogy a különböző vallású emberek békésen élnek egymás mellett.

A keresztényüldözés ötvenes listájának 39. helyén Mexikó, 49 helyén pedig végén Kolumbia áll, ahol az üldöztetés a szervezett bűnözéssel kapcsolható össze.

Forrás: Ripost/ Breibart.com

Hasonló hírek

Továbbra is felhőszakadások, áradások, földcsuszamlások sújtják Brazíliát

Géza

Mintha vért permeteznének az égből chemtrail technológiával erdőtüzekben! – videó

Edit

Észak-Korea kemény üzenetet küldött Amerikának

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected]in.eu.

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
Betöltés....
EnglishFrenchGermanHungarian