17.6 C
Budapest
2023. március. 20. hétfő

Sokkoló részletek derültek ki Deutsch Tamás apósának meggyilkolásáról – videó

Dátum:

Megosztás:

Az egész sporttársadalmat megrázta Lazsányi László halála, akit az albérlője gyilkolt meg még egy évvel ezelőtt. Az elkövető hónapok óta nem fizette a lakbért, s az emiatt kitört vita nyomán dulakodni kezdett az egykori focistával. Az ügyben lezárták a nyomozást: mint kiderült, a férfi egy húszcentis vadászkéssel szúrta szíven Deutsch Tamás apósát.

Médiánk, a Hirmagazin.eu Online Média is beszámolt róla, hogy két nappal a 67. születésnapja előtt halálra késelte az albérlője Lazsányi Lászlót, a Csepel egykori labdarúgóját egy Nánási úti apartmanházban.

A sportember Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő apósa volt, ugyanis a politikus kilenc éve Lazsányi lányát, Erikát vette feleségül.

Kiengedhetik a börtönből a Deutsch Tamás apósának meggyilkolásával gyanúsított férfit

Kiengedhetik a börtönből a Deutsch Tamás apósának meggyilkolásával gyanúsított férfit

Az 57 éves elkövetőt még a helyszínen elfogta a rendőrség, az ellene folytatott eljárást pedig most zárták le.

– A nyomozás adatai szerint a tragikus támadás előzménye az volt, hogy a főbérlő kérdőre vonta a későbbi gyanúsítottat, mivel ő nem volt hajlandó szerződést hosszabbítani, kiköltözni sem akart, illetve az ingatlanba többször visszajárt, engedély nélkül ott töltötte az éjszakákat – fejtette ki Csécsi Soma, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője az RTL Híradónak.

Lazsányi László ezért zárat cserélt a lakásban, ám azt az elkövető felfeszítette. A tulajdonos ezután kiment a lakáshoz, ahol dulakodás kezdődött, majd előkerült egy 20 centis vadászkés, amivel az 57 éves támadó többször is lecsapott. Az egyik szúrás éppen Lazsányi szívét érte.

– Az iratok megérkeztek a Fővárosi Főügyészségre. A beszerzett bizonyítékok alapján a nyomozók vádemelést javasolnak a férfival szemben, aki jelenleg is bűnügyi felügyelet hatálya alatt áll. A főügyészség hamarosan dönt a vádemelés kérdésében  mondta Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője.

Korábban a Blikk is írt arról, hogy az emberöléssel vádolt férfi, akinek korábban töredék tulajdonrésze volt a CBA-ban, egy ideig luxuséletet élt, majd fokozatosan leépült, később pedig elvesztette a munkáját és a vagyonát is. A gyilkos korábban azt nyilatkozta, azért lett dühös és késelte meg a lakás tulajdonosát, mert az kiverte a kezéből a telefont.

Ha a bíróság elítéli a férfit, akár élete végéig is a rácsok mögött ülhet majd.

Forrás

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Esti torna mindenkinek – videó

Mozogj többet, élj tovább! Videó forrása Hirmagazin.eu

Esti mese gyermekeknek – videó

Jó éjszakát gyerekek! Esti mese - videó Videó forrása Hirmagazin.eu

Ma este: Jackie Chan – Kém a szomszédban;.. Holnap este: Anthony Quinn, Kevin Costner, Madeleine Stowe – Revans – videó

Bob Ho (Jackie Chan) a beépített szuper-spéci titkos ügynök diktátorokat, terroristákat és gonosz birodalmakat vont ki a forgalomból,...

Szakértő a Blikknek: ha Putyin Magyarországra jönne, letartóztatnák… Vagy mégsem?

A Nemzetközi Büntetőbíróság háborús bűncselekmények miatt elfogatóparancsot adott ki Vlagyimir Putyin ellen. A hágai intézmény közleménye szerint megalapozott a...