25.5 C
Budapest
2022. július. 6. szerda

Sokkoló részletek: a harmadik kipróbált fegyverrel lőtte fejbe magát a fiatal egy budapesti lőtéren – Videón a tragikus pillanat

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Már a harmadik fegyvernél tartott az a 21 éves férfi, aki egy budapesti lőtéren fejbe lőtte magát. Felvételen a megrázó pillanat.

Ahogyan azt már korábban megírtuk, egy huszonéves férfi fejbe lőtte magát egy budapesti lőtéren szombaton, amikor éppen egy élménylövészeten vett részt.

A borzasztó pillanatot a lőtér biztonsági kamerája is rögzítette: a felvételen látszódik, ahogy az oktató megmutatja a férfinak, hogy merre célozzon, ám amikor a szakember oldalra lép, a férfi hirtelen az arca felé fordítja a pisztolyt, majd lő. Ez volt a harmadik fegyver, amelyet kipróbált.

A lőtéren minden élménylövőnek részt kell vennie egy elbeszélgetésen. Így volt ez a fiatal férfi esetében is, de semmi sem utalt arra, hogy öngyilkosságot akarna elkövetni, avagy mentálisan zavart lenne.

A videó itt érhető el!

A helyszínre kiérkező mentősök már a lövészklubban küzdöttek a férfi életéért, igyekeztek stabilizálni, ám így is válságos állapotban szállították a kórházba. A férfi másnap meghalt, a családja pedig felajánlotta szerveit – tudta meg a Tények.

Ha segítség kell

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Illusztráció: Northfoto

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
onixmedia

Kapcsolódó hírek

Fidesz: Gyurcsányék a magyar családokkal fizettetnék meg a háború árát

Gyurcsányék a magyar családokkal fizettetnék meg a háború árát, ők ugyanis bevezették volna az elhibázott brüsszeli olajembargót és...

Világgazdaság: “A szankciós politika a német gazdaságot fenyegeti, viszont a jelek szerint az orosznak kifejezetten jót tesz.

Blikk: A németek szerint Vlagyimir Putyin a "tervezett karbantartást" követően nem nyitja majd újra a gázcsapot Európa felé...

Csecsen vezető: Ha Putyin nem állít meg minket, Berlinig megyünk! – videó

Magomed Daudov szerint a csecsen harcosok szent háborút folytatnak. Egy Twitteren megjelent videón Magomed Daudov, a csecsen parlament elnöke többek...

Rehabilitációs, rokkantsági ellátás jogosultsági feltételei

Cikkünkben a rehabilitációs, rokkantsági ellátásra való jogosultság feltételeit, jogszabályi hátterét járjuk körbe. Sokszor teszik fel azt a kérdést, hogy...
facebook