15 C
Budapest
2022. május. 26. csütörtök

Sokkoló: Őrjöngés közben levágta az ujját a világhírű színész

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Egyre meg­rá­zóbb dol­gok de­rül­nek ki a fe­le­ség­verő szí­nész­ről, a most be­mu­ta­tott, róla ké­szült fel­vé­telre már sza­va­kat sem ta­lálni.

A nyugalom megzavarására alkalmas képek és sorok következnek!

A hétvégén hét órán keresztül mesélt a bírónak Amber Heard azokról a megrázkódtatásokról, melyeket Johnny Depp feleségeként kellett átélnie. A történeteit bizonyítékokkal is alátámasztotta. Előbb egy videót nyújtottak be ügyvédjével, ami az őrjöngő színészről készült. Most pedig egy képsorozattal álltak elő, ami még sokkolóbb az előző felvételnél is.

Sokkoló: Őrjöngés közben levágta az ujját a világhírű színész

Amber a következő sztorit csatolta a brutális fotókhoz:

Tavaly márciusban Johnny Ausztráliában forgatott, míg ő Angliában. Egyik este csúnyán összevesztek telefonon keresztül, mert Depp azzal vádolta meg nejét, hogy félrelépett Angelina Jolie második exférjével, Billy Bob Thorntonnal. A vita alatt az erősen ittas és bedrogozott színész annyira felidegesítette magát, hogy a mobillal a kezében belebokszolt valamilyen üvegfelületbe. Az pedig levágta a jobb középső ujja első ujjpercét…

Sokkoló Őrjöngés közben levágta az ujját a világhírű színész 1

Viszont ahelyett, hogy segítséget hívott volna, a patakokban ömlő vérét belefolyatta a képeihez használt kék festékbe, majd a tükörre pingálta, hogy:

A főszerepben Billy Bob és Könnyűvérű Amber.

Sokkoló Őrjöngés közben levágta az ujját a világhírű színész 2

Majd a sérüléséről és a véres alkotásáról készült képekkel bombázta nejét.

Heard szerint férje annyira módosult tudatállapotban volt, hogy fel sem fogta a sérülése komolyságát, ezért csak nagyjából 24 órával később fordult orvoshoz. Addigra a levágott ujjpercet már nem lehetett visszavarrni, így a karjából vett szövetekkel és bőrrel építették újra az ujját.

Forrás: Ripost

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Gyógynövények szembetegségekre: ezeket ajánlja a bükki füvesember

Szabó Gyuri bácsit, a bükki füvesembert kérdeztük a szemet erősítő és a szembetegségekre bevált gyógynövényekről. A népgyógyászat a fáradt,...

Panasz a Facebookon: rosszul parkolt a mentőautó – itt az OMSZ válasza

Azt írják, a sofőr úgy járt el, ahogy kell. A Facebookon tette valaki szóvá vizsgálatot követelve és egy fotót...

A Kaukázusi Medvetalp veszélyes, olvasd el az anyuka írását, hogy gyermeke hogyan sérült meg tőle!

Egy kis figyelemfelhívás! Legfőképpen kisgyermekes szülőknek!   Ha kirándulást tervezel a szabadba legyen az akár erdő akár mező vagy bokrosabb...

Egy vétlen tanárnő is meghalt a Borsod megyei tragédiában.. – videó

Ketten meghaltak, amikor egymásnak csapódott két autó Szikszó és Onga között. A TV2 Tények úgy tudja, az egyik sofőr szabálytalanul előzött,...