20.3 C
Budapest
2022. június. 25. szombat

Sokkoló: mindenhol csontok hevertek a horrortanyán – Döbbenetes dolgok derültek ki a pátyi boncmesterről

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Vödrökben és fekete zsákokban találtak emberi testrészeket egy boncmester házának udvarán a Pest megyei Pátyon. A helyiek azt mondják, a férfi egy kórházban dolgozik, onnan szállított haza a hullák bizonyos részeit.

A Blikk is megírta, hogy egyik pillanatról a másikra rendőrök hada lepte el Páty egyik hosszú, ám eddig békés utcáját, ugyanis az egyik ingatlannál emberi maradványokat kerestek – és találtak is. Kiderült, hogy a házkutatás egy boncmester házánál zajlott, aki úgy tűnik, hazahordta az emberi maradványokat a munkahelyéről.

A Tények riportja szerint a környéken napok óta helyszínel a rendőrség. A férfi már nem él a háznál, elköltözött a feleségével, de a helyiek így is sokat látták. Többször visszajárt régi otthonához, főként éjjelente. Sokan azt is észrevették, hogy a furgon csomagtartójából fekete zsákokat vesz elő. A furgont két férfi megvette, majd megbeszélték, hogy az udvaron lévő vasakat is elviszik. Amikor a házhoz értek, akkor látták, hogy mindenütt emberi csontok hevernek.

A legfrissebb hírek itt!

„A pincében is voltak, a kertben is, a házban is, illetve a hűtőben, kint a kertben elásva csontok, meg maradványok. Meg elvileg ilyen üst is volt. Ilyen koporsó is, ilyen vasból vagy fémből készült koporsó, amiben szintén elméletileg fiatalkorúak voltak benne” – nyilatkozta a Tényeknek egy helybéli.

Ezenkívül szerveket, kesztyűket és dobozokban tartósított emberi testeket is láttak. A rendőrség nyomoz az ügyben.

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Szupergyors, szuperokos és szuperintelligens..

Az emberi agy komplexitásával vetekszik az új kínai szuperszámítógép mesterséges intelligenciája a készítői szerint A Sunway a hírek szerint...

Német közüzemi hálózati felügyelet: … “érdemes félretenni pénzt”, .. fontos a takarékoskodás is, érdemes lejjebb állítani a fűtést, és inkább felvenni egy pulóvert, és...

A Bundesnetzagentur vezetője attól tart, leállhat a gázszállítás az Északi Áramlat-1 vezetéken, ezért szerinte „már most érdemes félretenni...

Emberek is élnek a világ legbarátságtalanabb helyén: a gázmaszk alapfelszerelés a Danakil-mélyföldön

A Föld egyik legszárazabb és legmelegebb vidékén mintegy százezer ember él. Számos olyan hely van a bolygón, amik az...

Javítani szeretne szexuális életén? (18+)

Itt az alkalom, hogy változtasson! A potenciaproblémák hátterében sokféle ok húzódhat: pl. valamilyen betegség (szív- és érrendszeri probléma, cukorbetegség),...