8.8 C
Budapest
2024. március. 3. vasárnap

Sokkoló fordulat a negyedikről kizuhant Pannika ügyében: már emberölés miatt nyomoznak

Dátum:

Megosztás:

Kistarcsa — Döbbenetes fordulat a Kistarcsán kiesett Pannika (†3) ügyében.

A Blikk információi szerint a rendőrség több mint egy évig vizsgálta a tragédia körülményeit, mostantól azonban már az életvédelmi osztály dolgozik rajta. Az ügyben már emberölés bűntette miatt folyik a nyomozás. Első lépésként több órán keresztül kihallgatták a kislány nagymamáját, Panni apjának, A. Tamásnak az édesanyját.

– A nagymamát leginkább arról kérdezték, milyen volt a szülők viszonya egymással. Érdekelte a nyomozókat, hogy konfliktusos volt-e a kapcsolatuk, és ha igen, az kihatott-e gyermekre. Faggatták arról is Tamás édesanyját, hogy Pannika mennyire volt önálló, például egyedül öltözött-e – közölte dr. Lichy József, aki A. Tamás jogi képviseletét látja el az ügyben.

A másfél éve húzódó ügyben még mindig sok a kérdés.

Ami biztos: a hároméves kislány 2017 májusában halt meg. Szülei egy gyárban éjszakai műszakban dolgoztak, a picire addig a keresztanyja vigyazott. Ám a nő a gyereket magára hagyta, amikor kora reggel távozott a család albérletéből.

Pannika felébredt, és mivel senkit nem talált a lakásban, megijedt, felöltözött, az ajtón azonban nem tudott kimenni. Egy széket húzott az ablakhoz, ott azonban megcsúszott, majd a mélybe zuhant.

Pannika mellett senki nem volt, amikor a mélybe esett

A szülők a tragédiát követően szinte sokkos állapotban azt nyilatkozták a Blikknek: fogalmuk sem volt róla, hogy a gyerek keresztanyja nem várja meg őket, hanem előbb eljön a lakásból. Később azonban a hazugságvizsgálaton kiderült, hogy az anyuka ebben a kérdésben nem mondott igazat, azaz valószínűleg tisztában volt vele, hogy gyermeke egy rövid időre felügyelet nélkül marad. Az édesapa, Tamás a készülék szerint minden kérdésre igaz választ adott.

Úgy tudjuk, a keresztanya azt állítja, előre jelezte a gyerek anyjának, hogy korán el kell mennie, mert különben nem ér oda a munkahelyére.

Többéves börtönbüntetés

A büntető törvénykönyv szerint az, aki az emberölést gondatlanságból követi el, vétség miatt 1-től 5 évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető.

Forrás: Blikk

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner

Kapcsolódó hírek

Ma este folytatjuk a Silvester Stallone maffiás sorozatát – Tusla királya 6-9 – videók

Tusla királya 6 Tusla királya 7 Tusla királya 8 Tusla királya 9 Kellemes szórakozást a filmekhez! Még több film itt! Our media displays content...

Ha most cselekszünk, ontani fogja a virágot a muskátli

Bár még nincs itt az idő, hogy kitegyük a szabadba pompázni kedvenc cserepes virágunkat, a muskátlit, már kezdhetjük az...

Dúvadrekord a Bakonyban – képek

A Képesfa Vadásztársaság mesébe illő területén mutatta be a Bakonyi tájegység idei dúvadterítékét. Az egy híján száz dúvaddal...

Acsa: eladó villa, kastély 13 szobás – 5,197,5 millió Ft, de akkor ez mennyi? .. Te mit gondolsz?

5 Milliárd 197 Millió 500 ezer, vagy 5,197,5 millió Ft, azaz 51.975.000.000.- Ft? Na ne nézzük meg a képeket,...