Home Főhírek Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó Sokkoló baleset a 4-es főúton: egy 21 éves fiatalember életét vesztette, több...

Sokkoló baleset a 4-es főúton: egy 21 éves fiatalember életét vesztette, több társa súlyosan megsérült

0
a2xk9kpturbxy8xngzkyta4mgq3mjzhytgxywu5n2u2m2qwndaymwy2my5wbmeslqmabs0dds0bt5mfzqlozqge3gabotab
Meghalt az egyik focista, aki súlyos sérüléseket szenvedett tegnap egy autóbalesetben / Fotó: RTL

Egy 21 éves fiatal életét veszítette a tegnap éjszaka Dögénél történt baleset után.

A fiatal, ötfős társaság éppen Kisvárda felé tartott, amikor egy kamiont megelőzve megcsúsztak az úton és árokba csapódva, egy fának hajtottak. A roncsokból a tűzoltóknak még mindenkit sikerült kimenekíteni, azonban az egyikük a kórházban életét veszítette. A fényeslitkei fiatalokat az összepréselődött autóból csak úgy tudták kiszedni, hogy a katasztrófavédelem kisvárdai munkatársai darabjaira vágták a járművet.

sportal.hu korábbi információi szerint a megyei első osztályban szereplő Mándok támadója, a góllövőlistát vezető Gyüre Tamás lélegeztetőgépre került a baleset következményeként. A balesetben szintén megsérült Miskolczi Ádámot – ő a Fényeslitke játékosa – kórházban ápolják, állapota stabil.

Az RTL Híradó információi szerint a kamion megelőzése után a sofőrnek még sikerült visszasorolnia a sávjába, de ekkor valamiért elvesztette az irányítást az autó felett, és végigszántották a főút melletti árkot. A balesetben megsérült fiatalokat három különböző sürgősségi osztályra szállították: az életveszélyesen megsérült fiatal Debrecenbe került. A helyi orvosok közölték, hiába küzdöttek az életéért, már nem lehetett megmenteni. A többiek súlyos sérülésekkel kerültek kórházba, jelenleg állapotuk stabil.

Az RTL Híradó arról is beszámolt, hogy szeretteik mellett a helyi focicsapatok és drukkerek is egy emberként imádkoznak a fiatalok felépüléséért.

Forrás

SKYTING MAGAZIN

Exit mobile version
Megszakítás