-0.5 C
Budapest
2023. március. 29. szerda

Soha nem tapasztalt imádat: Alekoszt darabokra tépték a rajongók Nyíregyházán

Dátum:

Megosztás:

Alekosz Nyíregyházára utazott bulizni, a helyiek pedig valósággal darabokra tépték partizás közben a hellén hőst!

Nagy Alekosz élete talán legszebb időszakát élheti meg mostanában. Az izomceleb folyamatos humorbombáinak és vérlázító provokációinak köszönhetően kiharcolta, hogy visszakerüljön a televízióba, kisebb szerepléseit követően pedig mostanra már azt is tudjuk, hogy az Ázsia Expressz közelgő évádanák is egyik elsőszámú sztárja lesz.

Azt, hogy a korábban a BRFK által is megfigyelt nőcsábászt talán még a Valóvilágos győzelmét követően sem övezte olyan népszerűség mint napjainkban, jól mutatja a mostani hétvége is, amely során Nyíregyházára utazott bulizni.

Erről Te sem maradhatsz le!

Alekosz a helyi a Shamrock nevű szórakozóhelyen tette tiszteletét, ahol azonnal megrohanták a rajongók. A szó legszorosabb értelmében mindenki akart magának egy darabot a görög hősből, a jelenlévők megállás nélkül próbálták megérinteni, hozzászólni, közös fotót készíteni vele, többen pedig azt is megmutatták, hogy Alekoszt háttérképnek is beállították mobiltelefonjukon.

Alekosz közösségi oldalán korábban azt is elárulta, hogy a buli után egy helyi szállodában töltötte az éjszakát, szobájába pedig természetesen szórakozni vágyó gyönyörű nőket is meginvitált. Végül vajon kivel tölthette az éjszakát az izomceleb?

Forrás

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Leonardo DiCaprio; Jonah Hill; Matthew McConaughey; Margot Robbie; – A Wall Street farkasa – videó (18+)

A pénz sosem elég. Jordan Belfort (Leonardo DiCaprio) becsületes tőzsdeügynökként kezdte pályafutását, de az amerikai álom őt is...

Szijjártó Péter: Magyarország és Lengyelország nemet mondott az európai földgázrendeletre

Az uniós tagállamok arról szavaztak, hogy meghosszabbítsák-e azt a rendeletet, amely előírná az EU-n belül a földgázfelhasználás csökkentését. Korábban...

Bejelentés: hamarosan lép a kormány a fúrt kutak ügyében

Csökkenteni fogják azoknak a korábban szabálytalanul létesített kutaknak az engedélyezési költségét, amelyeket nem öntözésre, hanem háztartási célra használnak...

Új helyen bukkant fel és rekorder lett M237, a vándorló farkas – itt a teljes útvonala

Immáron a legnagyobb távolságot dokumentáltan megtevő farkas Európában az a példány, mely tavaly nyáron Svájcból indult, a napokban...