11.1 C
Budapest
2022. október. 6. csütörtök

„Soha nem hallottam így sírni” – eltörte a baba lábát az óvónő

Dátum:

Megosztás:

Borzalmas kegyetlenséggel bánt egy óvónő egy ártatlan kisfiúval. A gyermek semmi rosszat nem tett, csak rosszkor volt rossz helyen.

Egy édesanya jogos felháborodással fakadt ki, miután alig 1 éves kisfiát kegyetlen módon bántották az bölcsődében. Ráadásul mivel az óvónő elismerte a tettét, így valószínűleg olcsón megússza megbocsáthatatlan tettét.

Azon a bizonyos napon az édesapát hívták fel a Las Vegas-i Creme de la Creme bölcsődéből és kérték: vigye el fiát, mert megsérült. Azt állította az óvónő, hogy a fiút egy másik gyerek meglökte, emiatt elesett és azóta nem hagyja abba a sírást. Az apa a fiára feldagadt lábbal talált rá, amit csupán egy jégköteggel takartak le. Azonnal kórházba vitte, ahol sürgősségi ellátásban részesítették.

„Az intézmény ortopéd sebésze mondta, hogy ilyen sérülés ritkán fordul elő balesetből” – nyilatkozta az édesapa a Crime Online oldalának.

A kórház értesítette a gyermekvédelmi szolgálatot, ami az intézmény vonakodása ellenére, de megszerezte a biztonsági kamera felvételeit. A szülők egyenesen sokkot kaptak, miután megnézték a 15 perces klipet.

„Nem hittem el, amit láttam. Az, hogy a nő agresszívan megdobta őt, és ő… csak állt ott. Nem csinált semmit. Soha nem hallottam még így sírni” – tette hozzá lefagyva az édesapa.

Most a polgári bíróságon harcolnak az igazságért. A szülők ügyvédet fogadtak, és pert indítottak Miller és az óvoda ellen is.

„Nem akarom, hogy ez mással is megtörténjen.  Azt akarom… vissza akarom kapni a családunkat. Azt akarom érezni, hogy jó munkát végeztem anyaként. Hogy harcoltam a fiamért” – vette át a szót a kisfiú anyukája.

Elicia Miller volt bölcsődei dolgozó bűnösnek vallotta magát gyermekbántalmazás kísérletében, és egy vádalku értelmében nem kell börtönbüntetést töltenie. Ebben a hónapban a bíró várhatóan 50 óra közmunkára, próbaidőre és egy dühkezelési tanfolyamra kötelezi Millert.

„Amit javasolnak, az sértő. Különösen nehezemre esik a gyermekbántalmazási kísérlet szót látni. Ez a szó egyszerűen feldühít” – mondta az áldozat édesanyja.

Forrás: Ripost / Hirmagazin.eu

Fotó: Twitter

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

[email protected]ódj meg, Elon Musk – a milliárdos kiakasztotta az ukránokat!

Teljesen kiakadtak az ukránok Elon Musk legutóbbi nyilatkozata kapcsán, amelyben az orosz-ukrán háború lehetséges végkimenetelét latolgatja. Ő úgy véli: –...

Bruce Willis connections: A közel 500 db filmből vélhetően lesz pár film, amit még soha nem láttál – videó (2.)

Minden nap este 7-kor felteszünk egy filmet, és hétvégén 2-2 db-ot! Akkor nézed meg, amikor kedved tartja! Jó...

Barátnőmtől lestem el az alapos zuhanypucolás titkát! Próbáld ki te is, nem fogsz csalódni – videó

Ezzel az egyszerű módszerrel jelentősen felgyorsítható a folyamat Kacie Stephens ausztrál takarítónő a Tiktokon mutatja be követőinek a tisztítás...

Pentagon: Ukrajna képes megtámadni a Krímet amerikai fegyverekkel

Laura Cooper a HIMARS rakétavető rendszerekre hivatkozik. Az Egyesült Államok úgy véli, hogy az Ukrajnába szállított HIMARS rakétavető rendszer...