2.3 C
Budapest
2023. március. 23. csütörtök

„Soha ne felejtse el Napóleont!” – fenyegető üzenetet kapott Macron az orosz külügytől

Dátum:

Megosztás:

A válaszban a francia elnököt a Kremllel folytatott kétszínű diplomáciával is megvádolták.

Oroszország vasárnap válaszolt Emmanuel Macronnak, az Oroszország legyőzését akaró megjegyzései miatt, mondván, hogy Moszkva még mindig emlékszik Bonaparte Napóleon sorsára, és a válaszban a francia elnököt a Kremllel folytatott kétszínű diplomáciával vádolták meg.

Macron a Le Journal du Dimanche című lapnak azt mondta, Franciaország azt akarja, hogy Oroszországot legyőzzék Ukrajnában, de soha nem akarta „szétzúzni” azt.

A legfrissebb hírek itt!

A »soha« kapcsán: Franciaország nem Macronnal kezdődött, és az állami szinten tisztelt Napóleon maradványai Párizs központjában nyugszanak.

Franciaországnak – és Oroszországnak – ezt meg kell értenie” – nyilatkozta válaszul Maria Zakharova külügyminisztériumi szóvivő.

„Általánosságban Macron felbecsülhetetlen” – mondta, hozzátéve, hogy megjegyzései azt mutatják, hogy a Nyugat az oroszországi rendszerváltásról tartott megbeszéléseket, miközben Macron többször is találkozókat keresett az orosz vezetéssel.

Macron bírálatokat váltott ki egyes NATO-szövetségesekből, amiért vegyes üzeneteket közvetített az Ukrajna és Oroszország közötti háborúval kapcsolatos politikájával kapcsolatban, és egyesek Párizst a nyugati szövetség gyenge láncszemének tartják.

Nyitókép: Odd ANDERSEN / AFP

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Hegyek között – amerikai romantikus dráma – videó

A fotóriporter Alex és a sebész Ben útja Boise városának repterén keresztezi egymást. Alex az esküvőjére, Ben pedig...

Esti torna – videó

Mozogj többet, élj tovább! Esti torna - videó Hirmagazin.eu

Esti mese – videó

Jó éjszakét gyerekek! Esti Mese A kiskakas gyémánt félkrajcárja - népmese Hirmagazin.eu

Közel a harmadik világháború (reméljük nem lesz (szerk..)): amerikai bombázókat fogtak az orosz határon..

"2023. március 20-án a Nyugati Katonai Körzet légvédelmi erőinek szolgálatban lévő radarjai két, az Orosz Föderáció államhatárának irányába...