9.2 C
Budapest
2024. március. 2. szombat

Sms-t írt a gyászoló családnak a balatonfüredi gázoló!

Dátum:

Megosztás:

2015 06 17 234151
„Elvesztettük, a kishúgod nem jön haza – suttogta édesapja Brigittának, miközben szorosan ölelte vigasztalhatatlanul zokogó kislányát.

A bicikliző testvéreket szombaton sodorta el egy fekete Honda Civic a Völgy utca és a Noszlopy Gáspár utca kereszteződésé­ben. Bár Brigitta csaknem 20 métert repült, kisebb zúzódásokkal úszta meg a balesetet. Húgát, Edinát (†9) a baleset után édesapja szeme láttára újraélesztették, de vasárnap belehalt sérüléseibe. A lányok a baleset után két külön kórházba kerültek, és Brigittának el sem árulták, hogy testvérét nem tudták megmenteni. A lányt kedden vitték haza a veszprémi kórházból, és szülei ezután nem sokkal mondták el neki, mi történt.

– Nagyon sír, de egyszerűen nem húzhattuk tovább – mondta könnybe lábadt szemmel Tóth István, a gyerekek édesapja. – Most sok testvér, unokatestvér veszi körül, így talán könnyebbek lesznek a következő napok. De már pszichológussal is beszéltünk, aki hosszabb távon segíthet neki feldolgozni a tragédiát.

Teljesen összeroppant az a várandós kismama is, aki a Hondát vezette. Szilvia szombaton még egy SMS-t is küldött a gyerekek szüleinek.

„Minden gondolatom kislányai, különösen Brigitta körül van, s szüntelenül imádkozom érte – írta a kismama, aki vélhetően a súlyosabban sérült Edinára gondolt; akkor még volt esély arra, hogy a kisebbik lány túléli. Aztán vasárnap beállt az agyhalál. Edina szülei mégis elképesztő erősek tudtak maradni, és felajánlották a kicsi szerveit.

– Sérülései alapján a máját, a szívét és a veséit transzplantálhatták – mondta az apa, aki feleségével egész délután a temetést intézte. A két biciklit a rendőrök visszaadták.

A gázoló nő Edina halála óta nem jelentkezett a családnál, a Blikknek sem akart nyilatkozni. A nő édesapja viszont megtörten beszélt a balesetről.

– Nem lehet ilyenkor mit mondani, Szilvia rettenetesen sajnálja – mondta a nő édesapja, akinek udvarán ott állt a fekete autó, amely a lányokat elütötte.
Bár Brigitta azt állítja, a volánnál egy férfi ült, a nő családja a rendőrségre bízza, hogy kiderítsék, mi történt.
Forrás: TheNews

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Acsa: eladó villa, kastély 13 szobás – 5,197,5 millió Ft, de akkor ez mennyi? .. Te mit gondolsz?

5 Milliárd 197 Millió 500 ezer, vagy 5,197,5 millió Ft, azaz 51.975.000.000.- Ft? Na ne nézzük meg a képeket,...

Szellemvárosként pusztul Hajmáskér egykori csodája

Hajmáskér arculatának bő egy évszázada meghatározó eleme egy impozáns épülettömb. A hajdani tüzérségi laktanya kastélyszerű parancsnoki épülete és...

Március 4-e az Elhízás elleni világnap: A bélflóra lehet a fogyókúra titkos fegyvere!

Ez lehet a hatékony testcsúlykontroll alapja a gyógyszerész szerint.. Március 4-én az Elhízás elleni világnapon a figyelem középpontjában az...

Bár a háború megnyeréséhez nem vitte sokkal közelebb, Avgyijivka februári elfoglalása fontos hadműveleti siker volt az orosz hadsereg számára.

Ennek nyomán ugyanis hátrébb szorult az ukrán tüzérség, az oroszok szabadabban, hatékonyabban használhatják a Doneck városa körüli sűrű...