23.3 C
Budapest
2023. június. 1. csütörtök

Sikerült kárt tennie magában: a kórházi ágyon vallott a feleségét felkoncoló szentpéterszegi férfi

Dátum:

Megosztás:

Szentpéterszeg — Kórházi ágyán tett beismerő vallomást az a szentpéterszegi férfi, M. Árpád (56), aki egy konyhakéssel koncolta fel élete párját, Rozáliát (55), majd amikor a kommandósok rárontottak az otthonában, maga ellen fordította fegyverét.

A dühöngő férj elfogásáról videót is készített a Terrorelhárítási Központ, amin jól látszik, hogy a leterített férfi keze vérben úszik. A csendes kis falu lakói még ottjártunkkor is döbbenten álltak az eset előtt.

– Sikoltozást hallottunk kint, a kertben, miközben dolgoztunk. Először azt hittük, csak a gyerekek játszanak. Később, amikor megláttuk a rendőrautókat, akkor esett le, hogy itt valami baja van – magyarázta egy utcabeli asszony.

Árpádot a TEK kommandósai fogták le, miután őrjöngeni kezdett a kertben. Még hanggránátot is bevetettek, hogy az önkívületi állapotban lévő férfit cselekvésképtelenné tegyék. Árpádot végül nem a rendőrök vitték el, hanem a mentők, ugyanis információnk szerint sikerült kárt tennie saját magában.

A férfit kommandósok kíséretében szállították kórházba. Mint kiderült, magában is kárt okozott a konyhakéssel /Fotó: police.hu

A férfit végül kórházba szállították, a pszichiátriára került. Kedden kihallgatták a nyomozók, akiknek nem tagadta, milyen borzalmat vitt véghez. Ezek után nem vártak tovább, még aznap elrendelték a letartóztatását a kórházban.

Nagy Károly jól ismeri a családot.

– Régóta ismerem Árpit, az apjával együtt dolgoztam, így nem ismeretlenek számomra – kezdte az idős férfi, aki szavakat is alig talált a történtek után. – Soha egy rossz szót nem hallottam se róla, se a családjáról. Nem ivott, hirtelen haragúnak sem ismertem őt. Szerető családot alkottak mindig is. Szegény Rózsi viszont – úgy tudom – nemrégiben nagyon megbetegedett, a haja is kihullott, parókát kezdett el viselni – mesélte Károly.

Ottjártunkkor a család éppen a kommandósok akciója után takarított, hogy ne emlékeztesse őket semmi az átéltekre. Szerettük volna megtudni, miért ránthatott kést Árpád, de nem kívántak nyilatkozni.

Úgy tudjuk, a férfi korábban fel is gyújtotta magát.

A rendőrség emberölés miatt indított nyomozást a férfi ellen.

Kemény büntetés

Amennyiben bebizonyosodik Árpád bűnössége, és a bíróság beszámíthatónak ítéli, úgy komoly büntetéssel kell szembenéznie. Emberölésért tíz, de akár húsz év börtönbüntetésre is ítélhetik.

Forrás: Blikk

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Bruce Willis, Kevin Dillon – Táv-felügyelő (Wire Room) – Bruce Willis egyik utolsó filmje – videó

Bruce Willis egyik utolsó filmje, amelyben ismét egy hőst alakít, .. fordulatos, izgalmas esti szórakozás! Teljes film magyarul: Táv-felügyelő (Wire...

Rendkívüli hír! .. Megszavazta az Európai Parlament: Magyarország alkalmatlan az uniós elnökségre

Az állásfoglalást 442 EP-képviselő támogatta, és csak 144 szavazott ellene. Az Európai Parlament csütörtökön megszavazta azt az állásfoglalást, mely...

Az Európai Bizottság és a kínai vezetés is aggódik a mesterséges intelligencia veszélyei miatt

Az EB korlátozásokat vezetett be az MI-eszközök használatára, Kína pedig még szigorúbban tervezi ellenőrizni az internetes adatforgalmat. A ChatGPT...

Megosztó TRIANON

Trianon miért fontos a magyarok egy részének, és a másik részének miért nem? - erre a kérdésre keressük a...