10.6 C
Budapest
2024. február. 29. csütörtök

SEO Vibes on Tour – Magyarországra érkezik a WhitePress első SEO központú eseménysorozata

Dátum:

Megosztás:

SEO Vibes on Tour – Magyarországra érkezik a WhitePress első SEO központú eseménysorozata

Mesterséges intelligencia, keresőoptimalizálási trendek, technikai SEO – ezek lesznek a legfontosabb témák a SEO Vibes on Tour keresőoptimalizálási konferencián, amelyre május 18-án első alkalommal kerül sor Magyarországon.

1200 early bird hu
www.whitepress.com

A SEO és a marketing iparág vezető szakértőinek részvételével rendezi meg a SEO Vibes on Tour keresőoptimalizálási konferencia első hazai állomását a WhitePress® Magyarország május 18-án, a budapesti La Vida DUNA Rendezvényházban. A tartalommarketinges kampányokra szakosodott, a marketingesek, a publikálók, a weboldal-tulajdonosok, illetve a bloggerek és vloggerek közötti kommunikációt automatizáló, forradalmasító platform célja, hogy átfogó képet adjon a résztvevőknek a keresőoptimalizálás legújabb trendjeiről, bevált gyakorlatairól, összehozza a helyi SEO közösséget, illetve megossza a témában elérhető tudásanyagot. Az esemény ízelítőt ad az iparág legaktuálisabb témáinak globális perspektívájából, összegyűjti a legérdekesebb témákat és a nemzetközi know-how-t.

A SEO Vibes on Tour a WhitePress® első nemzetközi SEO turnéját jelenti, ennek egyik állomása a májusi, budapesti esemény, amelyet október 5-én újabb követ, hiszen ugyancsak hazánk adhat otthont a sorozat fő rendezvényének, a SEO Vibes 2023 Nemzetközi Konferencia csúcseseményének.

Témák és előadók

A témák között természetesen felbukkan az iparágat leginkább izgalomban tartó trend, a mesterséges intelligencia, ennek részeként egy új korszakról, a SEO szakemberek számára hasznos nagy nyelvi modellekről beszél Szuhi Attila, az ite.hu, az első hazai SEO hírportál alapítója.

1200x628 seo vibes budapest fb event
Budapest Fb event, www.whitepress.com

A technikai SEO, azaz egy weboldal technikai részleteinek optimalizálása lesz a témája Száraz Krisztián előadásának, aki több mint 16 éve tanulmányozza a Google irányelveit. Szintén meghívott Szesztay Péter, a BP Digital SEO ügynökség tulajdonosa és ügyvezetője, aki évek óta startupoknak, közép- és nagyvállalatoknak segít növekedni az online marketing eszközeivel. A szakember előadásának témája: mi és hogyan garantálható a SEO terén?

Bemutatásra kerül a Senuto

A rendezvényen bemutatkozik a Senuto – az oldal olyan adatok és eszközök gyűjteménye, amelyek elengedhetetlenek a sikeres SEO-hoz. A Senuto Suite hat modulból és több tucatnyi eszközből áll, amelyek célja a keresőoptimalizálási munkafolyamat javítása – a rendszer automatizálja a tartalom létrehozását a Google követelményeihez igazítva.

A SEO Vibes on Tour keresőoptimalizálási konferencia a szervezők szerint tapasztalt SEO szakértők, illetve pályakezdők számára is tökéletes rendezvény lesz a szakma krémjének megismerésére, valamint a már megszerzett tudás magasabb szintre emelésére.

További részletek: https://www.whitepress.com/hu/seo-vibes-on-tour/budapest

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Melyek az irodai munkakörnyezet digitalizációjának előnyei?

Az irodai munkakörnyezet digitalizációja számos előnnyel jár, amelyek javíthatják a munkafolyamatok hatékonyságát, csökkenthetik a költségeket és elősegíthetik a...

Idén októberben lép életbe a kibartan törvény, amely konkrét szabályozásokat határoz meg..

Az október 18-án hatályba lépő kibertan törvény (NIS2 magyar megfelelője) kiterjeszti az előírások alá eső szolgáltatások körét és jelentősen szélesíti azon nemzetgazdasági...