2.5 C
Budapest
2023. március. 28. kedd

Senna Sylvester Stallone-t akarta

Dátum:

Megosztás:

Ayrton Senna örült volna, ha karakterét Sylvester Stallone formálja meg egy, az éléről szóló mozifilmben. Ez maga Stallone árulta el a királykategória háromszoros világbajnokáról, akinek pályafutásáról 2010-ben készült dokumentumfilm, de ehhez már nem kapcsolódott a Rocky-filmek sztárja.

Senna Sylvester Stallone-t akarta
Még a brazil klasszis élete során felmerült, hogy történetét egy mozifilmben is feldolgozzák. Senna az 1994-es évad előtt már fel is vette a kapcsolatot a Rocky-filmek sztárjával, Sylvester Stallonéval, akire örömmel „rábízta volna” karakterét. A sors aztán közbeszólt. Sennáról már posztumusz film készült, és drámaivá a tragikus halála tette.

Stallonenak így is megmaradtak az emlékei, melyeket nem rég el is mesélt.

„Ayrton Senna volt minden idők egyik legnagyszerűbb autóversenyzője” – kezdte visszaemlékezését egy jótékonysági árverésen, ahol többek között a brazil klasszis sisakját (ami eddig Stallone tulajdonát képezte) is elárverezték.

„Azt akarta, hogy csináljak egy filmet az életéről. Sok-sok évvel ezelőtt beszéltünk erről telefonon; akkor azt mondta, szereti a filmjeimet! Köszönetet mondtam neki, és később is sokat beszéltünk telefonon. Egy nap azt mondta: hadd mutassam meg neked a színeket (a sisak színeit); eléggé hasonlóak Rocky színeihez, hiszen ez is sárga és fekete” – emlékezett vissza a színész, aki elárulta Senna halála után már nem tudta volna elkészíteni a filmet.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Egy félidő alatt elintézte a magyar válogatott a bolgárokat! .. Szép volt fiúk!

Győzelemmel kezdte szereplését a magyar labdarúgó-válogatott a 2024-es Eb selejtezőiben. Az első félidőben szerzett három góllal 3-0-ra nyert...

Любовное письмо!

Моя дорогая любовь, Акерке! Я рад тебя видеть! Ты женщина моей мечты, ты Солнце, Луна, Звезды, Ты Хорошая, Красивая,...

A Deutsche Welle hivatkozva egy amerikai szakértő által mondottakra, ezt írja..

Amerika selejtes fegyvereket küld az ukránoknak, mert Washington el akarja kerülni az eszkalációt at oroszokkal.. Washington el akarja kerülni...

Kampánypénzek: eddig soha nem látott visszaélésekre bukkanhatott az Állami Számvevőszék

Annyira összetett finanszírozási gyakorlatot tárt fel a hatóság, hogy egy év alatt sem ért a végére a pártok...