10.8 C
Budapest
2022. október. 4. kedd

Senki nem tudta, mit tett ez a holywoodi színész! 9 év múlva derült ki a titok

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Kyle Upham évekig katona volt az amerikai hadseregben és 2004-ben röviddel a leszerelése után el akarta venni feleségül a menyasszonyát, Kristent, elindultak megvenni a  tökéletes jegygyűrűt.

 

f4661e058354cf92172e7aa49d9f49d9-800x477

Youtube / HNews

Hamarosan megtalálták egy ékszerboltban a gyönyörű szép és nekik való gyűrűt. Csak egy probléma volt: 10 ezer dollár volt az ára, amit abban az időben Upham nem engedhetett meg magának.

Csalódottan néztek más gyűrűket, de egyik sem illik olyan jól, mint a drága darab. Otthagyták a telefonszámukat, arra az esetre, ha jönne valami hasonló, de olcsóbb gyűrű a boltba. Miután Kyle és Kristen elmentek, nagyon le voltak törve.

De nem jutottak messzire, amikor hirtelen csörgött a telefonjuk. Az ékszerüzlet vezetője volt az. Kéri a két fiatalt, azonnal menjenek vissza a boltba. Már az ajtóban átnyújtott nekik az eladó egy zacskót. Mosolyogva mondta: “Itt vannak a gyűrűk”, és ment is vissza az üzletbe. Kyle és Kristen elnémulva bontották ki a csomagot, valóban benne voltak a jegygyűrűk. Megtudták, egy ismeretlen kifizette helyettük.

Nem hittek a szemüknek, és fogalmuk sem volt, ki lehetett a titokzatos jótevő. csak kilenc évvel később tudták meg az igazságot.

Amikor 2013-ban, a híres színész, Paul Walker (a “The Fast and Furious” sorozat híres főszereplője) tragikusan elhunyt, a sztár Facebook oldalán az ékszerész osztotta meg a titkot, és elmondta, hogy Walker éppen ott vásárolt a boltban, amikor Upham és menyasszonya nézelődtek. Kihallgatta beszélgetésüket, és ő küldte nekik a gyűrűt névtelenül.

Kyle és Kristen nagyon szomorúak voltak, hogy életük legnagyobb jótevőjének már nem köszönhetik meg tettét, de azt üzenik a világnak, hogy nagyon boldogok, ezzel próbálják meghálálni ezt a nagy ajándékot, hogy vigyáznak a házasságukra.

Youtube / HNews

Forrás: szupertanacsok.blog.hu

 

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Indonézia után – a futballtörténet legszörnyűbb stadionkatasztrófái

A hétvégi indonéziai, szurkolók okozta katasztrófa, amely már az eddigi ismeretek szerint is legalább 174 halálos áldozatot követelt,...

Milyen pozitív hatásai lehetnek a kaszinóknak a gazdaságra?

A szerencsejáték egyre nagyobb iparággá válik, és ma már általánosan elfogadott tény, hogy a kaszinók számos szempontot figyelembe...

Kiraboltak egy gyereket Kaposváron

Fiatal felnőtt rabolt ki egy kiskorút Kaposváron. Az ügy adatai alapján az akkor még ismeretlen tettes szeptember 29-én délután...

Orbán Viktor: Épségben át kell vinni a hazát a túlpartra..

Ki kell bírni a próbatételeket és "épségben át kell vinnünk hazánkat a túlsó partra, egymásba kapaszkodva és bízva...