18.6 C
Budapest
2022. október. 2. vasárnap

Senki nem jelent meg a hatodik születésnapján, idegenek fogtak össze, hogy meglepjék.. – videó

Dátum:

Megosztás:

A tucsoni általános iskola tanulója, Teddy meghívta 32 osztálytársát a hatodik születésnapjára, de sajnos senki sem jelent meg az ünnepségen.

A kisfiú története később elterjedt az interneten, és többen is meglepték őt, hogy együtt ünnepelhessenek vele.

Senki nem jelent meg a hatodik születésnapján, idegenek fogtak össze, hogy meglepjék

Teddy hatodik születésnapjának közeledtével szülei, Sil Mazzini és Ted Bollinger három lehetőséget kínáltak fel a fiúnak az ünneplésre: egy kirándulás a Disney Worldbe, a Legolandbe, vagy egy buli az osztálytársaival.

Teddy ez utóbbit választotta, ezért az édesanyja, Sil Mazzini, megszervezte a születésnapi ünnepséget a tucsoni Peter Piper Pizzériában.

Az édesanya átadta a gyerekek szüleinek szánt meghívókat a fia tanárának két héttel a születésnapi buli előtt.

Úgy tűnt, minden készen áll arra, hogy Teddy hatodik születésnapja emlékezetes maradjon a kisfiú és a barátai számára, de végül másképp alakultak a dolgok.

Senki nem jelent meg

A buli kezdeteként megjelölt időpont után úgy egy órával még mindig senki nem jelent meg az étteremben, Teddy és a szülei csalódására.

A fiú már nagyon várta, hogy a barátaival ünnepelhessen, de végül egyedül kellett üldögélnie az asztalnál, mert 32 osztálytársa közül egy sem jelent meg.

Teddy nagyon elkeseredett, de a szülei nem akarták, hogy a fiuk szomorú legyen a születésnapján, ezért megpróbálták menteni a helyzetet, és szórakoztatni Teddyt. Játszottak vele a játékgépeken, és pizzát ettek, hogy eltereljék az ünnepelt figyelmét. Miután 130 dollárt költöttek pizzára és 32, játékokkal teli ajándékcsomagra a vendégek számára, Mazzinit felzaklatta, hogy egyetlen gyerek sem jelent meg a bulin.

Az édesanya később úgy döntött, megoszt egy képet az interneten a rosszul sikerült születésnapról, hogy Teddy legalább online kapjon néhány jókívánságot, de a történet gyorsabban elterjedt, mint várta.

A felhasználók reakciója

Mazzini által megosztott képen Teddy látható, amint szomorúan üldögél egyedül az asztalnál, több félig megevett pizza mellett, és a történet gyorsan elterjedt, miután a kép megjelent egy helyi híroldalon.

A bejegyzés sok reakciót váltott ki, és míg egyesek szimpatizáltak Teddyvel és a szüleivel, mások kritizálták Mazzinit, amiért az interneten keres együttérzést.

Mazzini azonban azzal védekezett, hogy megdöbbent és ideges volt, miután mindent megszervezett és kifizetett, és senki nem jelent meg.

Elmagyarázta, hogy a meghívók kiosztása után 15 meghívott is azt válaszolta, hogy elmegy a bulira, ezért nagyon meglepő volt, hogy Teddy egyetlen osztálytársa sem jelent meg.

Az édesanya azt is hozzátette, hogy a történtek után csak egy szülő telefonált, hogy elnézést kérjen, de Teddy osztálytársai másnap bocsánatot kértek a fiútól.

Mazzini ugyanakkor megbánta, hogy megosztotta a képet, mert nem akarta, hogy a történetük ilyen mértékben elterjedjen. A családot meglepte a rengeteg reakció, de a váratlan hírnév minden egyes percét utálták.

A nő elárulta, hogy Teddy hetedik születésnapjára nem szerveznek bulit, ehelyett elviszik a fiút kirándulni.

A bejegyzés azonban néhány pozitívumot is hozott magával, mivel Teddyt és szüleit a Phoenix Suns NBA-csapata és a Phoenix Rising MLS csapata is meghívta a következő meccseire.

Több száz ember, köztük a játékosok ünnepelték Teddyt, a fiú még tortát is kapott, és a pompomlányok is énekeltek neki. Ezenkívül olyan hírességek is felajánlották, hogy születésnapi ajándékot küldenek a fiúnak, mint DJ Khaled.

filantropikum

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Itt vannak Bódi Sylvi meztelen képei – fotók (18+)

Bódi Sylvi 2002-ben, majd nyolc éve, 2014 októberében állt a Playboy kamerái elé. Mutatjuk a fotóit - írja az...

Már nem ömlik a gáz a Balti-tengerbe – két magyarázat lehet

Az Északi Áramlat 2 vezetéket üzemeltető vállalat szóvivője tájékoztatott. Ulrich Lissek azt mondta, hogy erre két lehetséges magyarázat van:...

Elindult a népszámlálás, a kérdőív valósághű kitöltése mindenki számára kötelező, de nyerhetsz is vele!

Október 1–16. között online kérdezik meg az embereket. Október 17-től számlálóbiztosok keresik fel azokat, akik 16-ig nem adtak...

Kiderült: Varga Irén az egyik legdrágább előadó Magyarországon!

A Ripost régóta próbálja kideríteni, hogy mennyiért is vállal egy-egy haknit Varga Irén. Most elkapott a lap egy hivatalos...