13.9 C
Budapest
2022. október. 3. hétfő

Senki nem hitte, hogy idáig jutnak! Hatalmas veszekedés után új férfit keres Gáspár Bea – VIDEÓ

Dátum:

Megosztás:

Tényleg meglépte, vette a kamera.

Győző és Bea csúnyán összekaptak a Life TV Van életünk című műsorának kamerái előtt. Az ádáz vita miatt Győző Krisztiánnál húzta meg magát, Bea pedig most egy kicsit lazított otthon, olyannyira, hogy még a Tinderre is regisztrált, és Virággal válogattak a jelöltek között.

“Na mármost a párkereső az úgy jutott eszembe, Győző azt mondta, én fabatkát sem érek, s hogy nélküle valószínűleg én már nem fogok soha az életbe normális embert kapni, hiszen ő egy etalon, és olyan mint ő, úgysem jut nekem, ez nyilvánvaló” – mondta el a kamerák előtt Bea, hozzátéve, a falujukban ezzel a módszerrel már sokan (ahogy fogalmazott, sokkal csúnyábbak is, mint ő) párra leltek.

Bea azt mondja, leginkább a kockák jönnek be neki, mert ők a valódi arcukat mutatják, csendben nyomkodják a gépüket, és még jól is keresnek.

Forrás: /blikkruzs.blikk / Hirmagazin.eu

forrás, fotó: LifeTV/Van életünk

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Indonézia után – a futballtörténet legszörnyűbb stadionkatasztrófái

A hétvégi indonéziai, szurkolók okozta katasztrófa, amely már az eddigi ismeretek szerint is legalább 174 halálos áldozatot követelt,...

Milyen pozitív hatásai lehetnek a kaszinóknak a gazdaságra?

A szerencsejáték egyre nagyobb iparággá válik, és ma már általánosan elfogadott tény, hogy a kaszinók számos szempontot figyelembe...

Kiraboltak egy gyereket Kaposváron

Fiatal felnőtt rabolt ki egy kiskorút Kaposváron. Az ügy adatai alapján az akkor még ismeretlen tettes szeptember 29-én délután...

Orbán Viktor: Épségben át kell vinni a hazát a túlpartra..

Ki kell bírni a próbatételeket és "épségben át kell vinnünk hazánkat a túlsó partra, egymásba kapaszkodva és bízva...