23.9 C
Budapest
2022. augusztus. 7. vasárnap

Schobert Norbert botránya Berki Krisztián temetésén: az ügy folytatódik

Dátum:

Megosztás:

Még két nappal Berki Krisztián temetése után is az foglalkoztatja az internetezőket, hogy az igencsak megosztó személyiségnek számító Schobert Norbert fehér, de mintás pólóban ment a ceremóniára.

Schobert Norbert, Rubint Réka a temetésen, FOTÓ: POLYÁK ATTILA – ORIGO
FOTÓ: POLYÁK ATTILA – ORIGO

Százával érkeznek a kommentek, van, aki szerint ez botrányos, más pedig nem érti, mi ebben a felháborító, és miért nem mehet mindenki úgy egy temetésre, ahogy neki kényelmes.

Csütörtökön temették az egyik legismertebb hazai realitysztárt, Berki Krisztiánt, aki az elmúlt 15 évben gyakran okozott botrányt tetteivel, mondataival. Most, a ceremónia után két nappal már nem róla mondanak markáns véleményt a netezők, inkább Schobert Norbit vették elő, aki fehér, mintás pólóban érkezett a temetőbe. A mintán a virágok, növények mellett látszik egy hal, egy ördög feje, egy tőr is. A trénert, táplálkozási tanácsadót nem tudtuk elérni, de jöjjön pár friss hozzászólás a Facebookról!

Berki Krisztián temetése. FOTÓ: KONCZ MÁRTON – ORIGO

„Azt kérték, fehérben menjenek. Szerintem Norbinak tellett volna egy normál fehér ingre. Amúgy a felesége is mondhatta volna neki, mert ez általában a nők dolga. Szerintem meg így akart feltűnést, lám, most mindenki erről ír… Bejött nekik” – vélekedett egy olvasó, egy másik viszont azon csodálkozott, hogy megkérte a család, hogy fehérben gyászoljanak a barátok, rokonok. „Nem értem mi ez az őrület, hogy megszabjuk, milyen ruhában jöjjenek. A tiszteletadás a lényeg. A ruha esetleg közeli rokonoknak kérés lehet.”

VALAKI SZERINT TELJESEN MINDEGY, KI MIBEN VAN.

„Jó, hogy egy temetésen az a fontos, ki hogyan öltözködik!” – írta egy netező, egy másik pedig spirituális síkra terelte a problémát: „Az a Lélek ott volt és látott mindent. Mivel úgy tudni, nem volt problémája a néhány neheztelő kivételével, lehet még tetszett is a Léleknek.”

Mit gondol, Schobert Norbi rendesen felöltözött Berki Krisztián temetésére?

MÁS SZERINT NEM A KÜLSŐ SZÁMÍT, HANEM AZ, AMIT ÉREZ A GYÁSZOLÓ.

„Mit számít az, ki mit vesz föl! Nem mindegy? A lényeg belül van, a szívünkben gyászolunk, nem kívül! De mindenki másképp gondolja” – írta. Egy másik facebookozónak úgy tűnt, mintha vitorlázni indult volna a tréner: „Ilyen szörnyű képpel a mellkasán… Ha pólót gondolt felvenni, akkor legalább egyszínű fehéret vett volna fel. Bár gondolom nem telik neki rá, ezért jöhetett szegény ilyen szerencsétlenül. Olyan mintha vitorlázni, vagy tudj’Isten milyen szabadidős tevékenységre ment volna. Nagyon gusztustalan!” – zsörtölődött.

Van aki békét követel, de azért gondosan leparasztozza azokat, akik mást gondolnak, mint ő. „Szerintem meg az a paraszt, aki meg egy temetésen is azt nézi, mit csinál a másik! Miben van, kiről mit tud írni! Érdekes, mindenki utálkozott! Hagyják már őket békén! Mindenki foglalkozzon saját magával! Miért kell egymást bántani?”

origo

Hirmagazin.eu

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Kijöttek a vagyonnyilatkozatok, itt böngészheti, hogy mennyiből élnek a politikusaink

Valamennyi esküt tett országgyűlési képviselő, nemzetiség képviselő és nemzetiségi szószóló vagyonnyilatkozata szombattól megtekinthető az Országgyűlés honlapján. A nemrég módosított...

Bespájzolnak fegyverekből a magyarok

A tengerentúlon már-már bevett szokásnak mondható a válsághelyzetben való fegyverkezés. A koronavírus-járvány és a szomszédban zajló orosz–ukrán konfliktus...

Bayer Zsolt Lakatos Márknak: Viszek neked egy kis fűtőtestet, meg ne fagyj nekem vajúdás közben!

A stylist Orbán Viktort kritizálta, amit Bayer Zsolt nem nézett jó szemmel.. Mindenki ezt olvassa most! Lakatos Márk TikTok-oldalán beszélt arról,...

“Megtiszteltetés volt veled szolgálni, Pista bácsi” – Pista bácsi 35 évnyi munkáját megható percekkel köszönték meg tűzoltó társai.. – képek, videó

Sorfalat állva tisztelegtek Pista bácsi előtt a tűzoltótársai.. Belekönnyezett és autója volánjára borult a meghatódottságtól egy budapesti tűzoltó, miután...
facebook