9.2 C
Budapest
2024. március. 2. szombat

Sándor Orsi egy új szakmában lelte meg örömét..

Dátum:

Megosztás:

Sándor Orsi kreatív személyiség, akit mindig is nagy örömmel töltött el a kreatív tevékenység.

Az alkotás és az ötletek megvalósítása mindig fontos része volt az életének, és most eljött az idő, hogy ezt a szenvedélyét szakmává alakítsa. Döntése szerint elhatározta, hogy lakberendezési termékek elkészítésével foglalkozik a jövőben.

Azért választotta ezt a szakmát, mert számára az otthonok és terek kialakítása egyfajta művészetet jelent. Szereti azt a lehetőséget, hogy saját kezével tervezhet és alkothat olyan tárgyakat, amelyek segíthetnek átalakítani és megszépíteni a környezetet, amiben az emberek élnek. A lakberendezési termékek elkészítése lehetővé teszi számára, hogy kreatív ötleteit és egyedi stílusát valósítsa meg, és megnyerje az emberek tetszését.

Orsi elkötelezett az iránt, hogy minőségi és stílusos termékeket hozzon létre. Tanulmányokat folytat, hogy elmélyítse a lakberendezési tervezés és az anyagok használatának tudását. Kutatja az aktuális trendeket és inspirációt merít a művészetből, a természettől és más kultúrákból. Új technikákat és innovatív módszereket tanul, hogy egyedülálló és egyedi darabokat hozzon létre.

Az elkészített termékek különféle lehetőségeket foglalhatnak magukban, mint például egyedi bútorok, dekoratív tárgyak, világítás vagy akár falburkolatok. Orsi szeretné, hogy minden alkotása egyedi és személyre szabott legyen, hiszen az emberek különböző igényekkel és stílussal rendelkeznek. Minden munkája mögött a kiváló minőség és a figyelem részletekre irányul.

Ez a szakma nem csak a kreativitás kifejezését jelenti számára, hanem az emberek boldogságát és elégedettségét is. Örömét leli abban, hogy segít az embereknek megtalálni az otthonuk számára legjobb megoldásokat, és átalakítani azokat olyan helyekké, amelyek tükrözik személyiségüket és stílusukat.

– Járok most egy bőrműhelybe, mert van egy tervem idénre, nevezetesen, hogy kitanulom a bőr megmunkálásával kapcsolatos mesterséget és a lakberendezési termékek készítését – mesélte az RTL Reggeliben Sándor Orsi, aki nem is sejtette, mindez mennyi munkával jár majd.

Ez egy hosszú folyamat… Először azt hittem, hogy pár óra alatt megtanulok szegecselni, varrni. Aztán benyitottam egy kis résen, majd azt hittem, egy gardróbba nyitok be, végül kiderült, hogy ez egy hatalmas stadion. Annyi mindent kell tudni arról, hogyan készül a bőr… anyagismeret, technikák, eszközök, tehát eléggé összetett

– számolt be a tanulási folyamatról a műsorvezető.

Forrás

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Ha most cselekszünk, ontani fogja a virágot a muskátli

Bár még nincs itt az idő, hogy kitegyük a szabadba pompázni kedvenc cserepes virágunkat, a muskátlit, már kezdhetjük az...

Dúvadrekord a Bakonyban – képek

A Képesfa Vadásztársaság mesébe illő területén mutatta be a Bakonyi tájegység idei dúvadterítékét. Az egy híján száz dúvaddal...

Acsa: eladó villa, kastély 13 szobás – 5,197,5 millió Ft, de akkor ez mennyi? .. Te mit gondolsz?

5 Milliárd 197 Millió 500 ezer, vagy 5,197,5 millió Ft, azaz 51.975.000.000.- Ft? Na ne nézzük meg a képeket,...

Szellemvárosként pusztul Hajmáskér egykori csodája

Hajmáskér arculatának bő egy évszázada meghatározó eleme egy impozáns épülettömb. A hajdani tüzérségi laktanya kastélyszerű parancsnoki épülete és...